Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILLA RAJNA, Seline, Starigrad-Paklenica, Hrvaška - 279 EUR - 4x nočitev v apartmaju s teraso za do 4 osebe, Pijača dobrodošlice

VILLA RAJNA, Seline, Starigrad-Paklenica, Hrvaška - 279 EUR - 4x nočitev v apartmaju s teraso za do 4 osebe, Pijača dobrodošlice

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli vdružinski apartma Ville Rajna! Apartmajska hiša se nahaja neposredno ob plaži, le10 m od morja, v majhnem mestu Seline v bližini Starigrad-Paklenice. Prednostapartmajev je vsekakor bližini številnim nacionalnim parkom ter srednjeveškimmestom Dalmacije, kot tudi otoku Pagu. To je odlična izhodiščna točka zaraziskovanje severne Dalmacije!


Apartmajska hiša Villa Rajna se nahaja ob zasebni plaži insvojim gostom nudi cenovno dostopne in kakovostne apartmaje v Severni Dalmaciji– Seline pri Starigrad-Paklenice. Hiša se nahaja 2 km od vhoda v NP Paklenicain le 40 km od zgodovinskega mesta Zadar. Megabon ponudba vključuje nastanitevv apartmaju. Popolnomaopremljeni apartma, velikosti 54 m2, razpolaga s spalnico z zakonskim ležiščem (160x200cm), kuhinjo z jedilnico, ter kopalnico interaso s čudovitim pogledom na morje. Vsi apartmaji soopremljeni s SAT TV-jem, klimo in brezplačnim Wi-Fi-jem.


Le 2 km od Ville Rajna, med najvišjim vrhom Velebita(Vaganski vrh, 1758 m) in obale Jadranskega morja, na površini 95 km2, senahaja NP Paklenica, kjer lahko uživate v veličastni lepoti kanjonov Velike inMale Paklenice. Odpravite se v NP Kornati, ki je od ville oddaljen 80 km, alipa na enodnevne izlete v Zadar in Šibenik. Lokacija ville je odlična priložnostza raziskovanje Severne Dalmacije, kjer se od maja naprej začenjajo številnekulturne manifestacije.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.