Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL DUBAI SARAJEVO, Ilidža, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 69 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL DUBAI SARAJEVO, Ilidža, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 69 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo odprti hotel Dubai se nahaja na Ilidži,najstarejšem področju Sarajeva v neokrnjeni naravi, ki je bogata z naravnimilepotami. Hotel poleg miru in tišine turistim in poslovnežem ponuja udobjehotelske namestitve. Gostje se lahko sprostijo na skupni terasi hotela sprečudovitim pogledom na plantaže malin in okoliške gore. Hotel Dubai jeidealna izbira tako za poslovno kot tudi za zasebno bivanje v Sarajevu.


Vse sobe hotela so prostorne, zvočno izolirane,klimatizirane in opremljene z vrhunsko tehnologijo. V sobah je gostom dostopenbrezplačni Wi-Fi, TV, delovni stol in mize, mini bar, sodobno opremljenekopalnice s tušem in wc, fen ter standarden kozmetični set.


Zaradi svoje lokacije je hotel odlično povezan ssrediščem mesta in ostalimi deli. Lokacija hotela je dostopna tudi javnemumestnemu prevozu.


Le 1500 metrov stran se nahaja Nacionalni park VreloBosne s sproščujočim sprehajališčem, na Ilidži pa se nahajajo številne kavarne,restavracije, nakupovalni centri in banke. Letališče Sarajevo se nahaja le 5 kmstran od hotela.


V hotelu vam bodo z veseljem organizirali tudi izletepo Sarajevu in gorah v okolici, kot tudi potovanja do Mostarja, Travnika inJajca.


Navdušenci nad naravo in svi tisti, ki si želiteoddiha od vsakdanjika, boste navdušeni nad bivanjem v tem hotelu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.