Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HB1 PREMIUM THERMENHOTEL BLEIBERGERHOF, Bad Bleiberg, Avstrija - 339 EUR - 2x nočitev v sobi Granat za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in 4-hodna večerja) za 2 osebi

HB1 PREMIUM THERMENHOTEL BLEIBERGERHOF, Bad Bleiberg, Avstrija - 339 EUR - 2x nočitev v sobi Granat za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in 4-hodna večerja) za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel spada med najbolj znana zdraviliška letovišča naKoroškem. Obdan je s čudovito naravo in vključuje terme, savno ter ostalestoritve za izboljšanje počutja. Nove dizajnerske sobe in apartmaji združujejotradicionalne in sodobne elemente ter nudijo vrhunsko udobje. Na voljo so 3restavracije in bistro, ki ponujajo izjemna kulinarična doživetja.


Hotel ima idilično lokacijo v najjužnejši, visoko ležečitermalni dolini v Avstriji, v bližini italijanske in slovenske meje. Ponujaobsežne terme, zdravilišče in sprostitvene prostore. Vključuje savne, parne inzeliščne kopeli, infrardeče kabine, spa in lepotne tretmaje, 106 m² velikzunanji termalni bazen, naravni ribnik in zemeljsko savno. Na voljo jeedinstven zasebni spa, idealen za regeneracijo ali preživljanje romantičnihuric v dvoje.


Vsi javni prostori in hotelske sobe izžarevajo prijetnovzdušje. Večina sob je za nekadilce, vse pa imajo balkon z edinstvenimpogledom.


Raziščite skrivnostni podzemeljski svet ali obiščitemultimedijsko avanturistično galerijo Terra Mystica v kraju Bad Bleiberg.Ogledate si lahko tudi zgodovinsko mesto Beljak (15 km) z izrazitimjužnokoroškim značajem. Čudovita okolica Bad Bleiberga ponuja številne možnostiza preživljanje prostega časa, še posebno v naravnem rezervatu Dobrač, raju zapohodništvo in sprehajanje. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.