Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILLA HARMONY, Pula, Istra, Hrvaška - 270 EUR - 2x nočitev za do 8 oseb, Pijača dobrodošlice

VILLA HARMONY, Pula, Istra, Hrvaška - 270 EUR - 2x nočitev za do 8 oseb, Pijača dobrodošlice

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pula – največje mesto v Istri, mesto blagegapodnebja, mirnega morja in lepe narave. Mesto dolge tradicije vinarstva,ribištva, ladjedelništva in turizma. Mesto je poznano po dokaj ohranjenihrimskih zgradbah, od katerih je najbolj znan amfiteater Arena iz prvegastoletja, ki je šesti po velikosti na svetu in eden najboljeohranjenih. Privoščite si oddih v tem prečudovitem mestu in obiščiteVillo Harmony.


Čudovita Villa senahaja v majhni vasi v neposredni bližini Pule. Idealna je za tiste, ki siželijo ogledati zanimivosti tega največjega istrskega mesta, ampak tudi zatiste, ki si želijo preživeti počitnice v naravi v zvoku ptičjega petja. Villa jemoderno urejena z velikim številom podrobnosti in ponuja prijeten počitek. Villaima tri sobe z zasebnimi kopalnicami in je idealna za večje družine ali skupineprijateljev.


Na prostorni parceli se otroci lahko brezskrbno igrajo, medtem kovi uživate v sončenju ob bazenu ali pripravi jedi na žaru. Najbližje plaže jemogoče najti v Puli, ki vas bo navdušila s številnimi zgodovinskimi spomeniki,ampak tudi s koncerti, ki potekajo v poletnih mesecih.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.