Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HIŠA ZA ODDIH - SVETVINČENAT, Svetvinčenat, Istra, Hrvaška - 280 EUR - 2x nočitev za do 8 oseb, Kupon je unovčljiv do 1. 4. 2017

HIŠA ZA ODDIH - SVETVINČENAT, Svetvinčenat, Istra, Hrvaška - 280 EUR - 2x nočitev za do 8 oseb, Kupon je unovčljiv do 1. 4. 2017

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hiša je zasnovana tako, da v celoti izpolnjujejo potrebegostov. Lastnik je hišo opremil tako, da v največji možni meri zagotovljaobčutek bivanja v pristnem okolju.


Sestavljena je iz štirih spalnici, dnevne sobe, kuhinje,jedilnice, treh kopalnic in nekaj lepih teras, kjer lahko uživate v vašihnajljubših pijačah. Kopalnice, ki sodijo k spalnicam so odprtega tipa.


Malčki se bodo veselili gugalnici, toboganu, trampolinu,Playstation 3 in karaokam, medtem ko odrasli lahko uživajo hidro masažnem bazenu.Prepričani smo, da so biljard, namizni nogomet, pikado, odbojka na mivki invelik zunanji bazen dejavnosti, v katerih bodo hkrati uživali tako odrasli kototroci.


Okolica je primerna za ljubitelje aktivnih počitnic. Prostičas lahko preživite v naravi v sprehodu, kolesarjenju ali jahanju na bližnjemranču.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.