Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ZIMSKE POČITNICE V BERLINU, Berlin, Nemčija - 145 EUR - Letalski prevoz Treviso - Berlin - Treviso za 1 osebo, 3x nočitev z zajtrkom v 3* hotelu za 1 osebo

ZIMSKE POČITNICE V BERLINU, Berlin, Nemčija - 145 EUR - Letalski prevoz Treviso - Berlin - Treviso za 1 osebo, 3x nočitev z zajtrkom v 3* hotelu za 1 osebo

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Berlin je idealno mesto za družine že zato, ker so tamotroci res lahko otroci in se igrajo na številnih igriščih in parkih, polegtega pa lahko obiščejo velikanski živalski vrt ali Legoland. Nekoliko starejšiotroci si bodo z zanimanjem ogledali Checkpoint Charlie in tamkajšnji muzej.


Berlin, mesto zneverjetno energijo in umetniško črto, odprt, sproščen in nadvse dostopen. Mesto, ki zleze pod kožo vsakemu obiskovalcu in jim na ta način postanenajljubša destinacija. 


Berlin je zagotovo ena najbolj vznemirljivih evropskih prestolnic.Zanimiva in bogata zgodovina, ki je vidna na vsakem vogalu, je pretočena varhitekturo modernega ustvarjanja. Neskončna inspiracija številnim umetnikom,resnično socialno in kulturno središče Evrope, v katerem se prepletajo številnekulture in sožitja. Mesto je znano po svoji impresivni arhitekturi, ki navsakem koraku odkriva detajle zgodovine. Berlinski zid, Brandenburška vrata,Berlinska katedrala in Museumsinsel so samo nekatere od znamenitosti, ki jihmorate obiskati.


Obseg kulturnih in družabnih dogajanj, ki jih mesto ponuja,boste redko kje našli. Prepustili se boste številnim možnostim, ki jih ponujanočno življenje. Berlin ima vedno nekaj novega in vznemirljivega za ponudit.Verjemite, to je mesto, ki ga morate doživeti!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.