Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

OPORNICA - TRAK za KOLENO visoke kvalitete za lažjo hojo, večjo gibljivost in pomirjanje napetosti v KOLENU + poštnina je BREZPLAČNA

OPORNICA - TRAK za KOLENO visoke kvalitete za lažjo hojo, večjo gibljivost in pomirjanje napetosti v KOLENU + poštnina je BREZPLAČNA

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Ponudite učinkovito oporo bolečemu kolenu in se rešite neprijetnih bolečin z opornico, s katero boste lahko še vedno aktivni!
Koleno je naš največji sklep, s katerim zjutraj vstanemo, hodimo po stopnicah, tečemo, sedimo ... Vse to počnemo nezavedno, dokler se ne pojavijo bolečine v sklepih, ki so lahko posledica različnih poškodb ali prevelikih obremenitev. Takrat se šele zavemo, da je naš največji sklep, lahko tudi naša največja skrb. Da pa boste lajšali bolečine in preprečili poškodbe, je opornica idealna rešitev, ki vas bo rešila pred nenehnimi bolečinami in vam omogočala, da bo vaše življenje potekalo po ustaljenih tirih, brez neprijetnosti. Opornica je udobna in zato primerna za vsak dan.
Naj vam bolečine ne pokvarijo užitkov ob športanju! Poskrbite za svoje koleno z opornico, katera lajša bolečine in preprečuje nastanek poškodb, podpira, greje sklepe in je enostavna za uporabo. Opornico se enostavno čisti in enostavno namesti na sklep.
Podarite sebi zdravje in se poslovite od bolečin v kolenu z inovativno opornico, ki bo ščitila vaše sklepe in vam omogočila, da boste z lahkim korakom uživali življenje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.