Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Eko turizem pod Triglavom - 3 dnevni oddih (dve nočitvi) za 4 do 6 oseb v Alpski apartmajski hiši Tubej na Kobli v Bohinju, v mirnem ambientu s prečudovitim pogledom na Triglav in Bohinjsko kotlino

Eko turizem pod Triglavom - 3 dnevni oddih (dve nočitvi) za 4 do 6 oseb v Alpski apartmajski hiši Tubej na Kobli v Bohinju, v mirnem ambientu s prečudovitim pogledom na Triglav in Bohinjsko kotlino

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Turistična kmetija pr’ TUBEJ, se nahaja na idilični lokaciji v Bohinju, na smučišču Kobla, 100 m od gostišča Janez, s čudovitim pogledom na Triglav in Bohinjsko kotlino na višini 720m. Za vse željne miru, počitka v naravi, ljubitelje svežega zraka, kolesarjenja, ribištva, planinarjenja in EKO turizma. V okolici hiše je veliko travnikov in gozdnih poti, idealno za kratke in daljše sprehode po neokrnjeni naravi. Odlično izhodišče za planinarjenje, smučanje in pohodništvo: Črna prst, Orožnova koča, Bohinjske planine, Soriška planina, Vogel, Triglavski narodni park. Kmetija je dostopna z avtomobilom.
Apartma vključuje: parno savno v masažni tuš kabini za dve osebi (16 šob), kaminsko pečjo poleg CK z termostatom v apartmaju, LCD SAT TV, vsa moderna kuhinjska oprema in aparati - pomivalni stroj, toustar, likalnik, fen, električni štedilnik, hladilnik, zmrzovalnik, aparat za kavo, pečica na drva v kamin peči ,pralni in sušilni stroj, vrhunska sedežna garnitura, dormeo antistatične in antibakterijske vzmetnice v spalnici, po meri ročno in iz naravnega lesa izdelano vso pohištvo, kuhinja. Internet wirlles v apartmaju. Ambient in arhitektura zagotavlja, da se počutite domače in uživate v udobju.Kako pridete do turistične kmetije pr’ Tubej v Bohinju?
Iz avtoceste Ljubljana - Karavanke zavijete na izvozu Bled. Peljete se do Bleda cca 2 km ter vozite po glavni cesti skozi Bled, v smeri Bohinj, do Bohinjske Bistrice še 25 km. Ko pridete do table Bohinjska Bistrica, pred seboj v hribih zagledate smučišče KOBLA. Peljete se mimo Vodnega parka Bohinj v smeri Tolmina in smučišča Kobla. Ko prispete do blagajne SC Kobla, imate še 2 km do vasi Ravne oziroma apartmajev Tubej. Ob cesti stoji informativna tabla - Apartmaji Tubej, ki jo boste že od daleč zagledali. Prišli boste na urejeno parkirišče pred hišo z rumeno fasado, Ravne v Bohinju 16, poleg je velik kozolec.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.