Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MOBILNE HIŠICE V CAMPINGU TINA, Vrsar, Istra, Hrvaška - 406 EUR - 7x nočitev v mobilni hišici za do 5 oseb, Posteljnina

MOBILNE HIŠICE V CAMPINGU TINA, Vrsar, Istra, Hrvaška - 406 EUR - 7x nočitev v mobilni hišici za do 5 oseb, Posteljnina

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne izgubljajte niti minute vaših počitnic za postavljanjeprikolice ali šotora. Za vas imajo vse pripravljeno v Campingu Tina! Samomorate priti in takoj začeti uživati v vaših počitnicah.


Če iščete majhen kamp, ste ga našli! Camping Tina 4* je edenod najmanjših kampov v Istri, ki se nahaja v neposredni bližini velikegaavtokampa Orsera (Turist). Majhen družinski kamp, ki ima samo 10 namestitvenihenot ponuja svojim gostom prilagojene storitve. Oddaljen je samo 500 metrov odsredišča mesta in 150 metrov od kristalno čistega morja, omogoča pa uživanje vmiru in čudoviti okolici. Camping Tina ima v svoji ponudbi povsem opremljenekamp hiške (max 4 osebe) in mobilne hiške (max 5 odraslih + 1 otrok), ki sopripravljene na oddajanje.


Za vse tiste, ki si želite dodatnega udobja in občutkasproščenosti daleč od doma, so mobilne hišice v kampu Tina idealno mesto zakampiranje. Oddih v mobilni hišici je prava izbira za tiste, ki si želijosodobnih vsebin, dodatne zasebnosti in udobja. Vsaka mobilna hišica ima:hladilnik, kuhalnik, jedilni pribor, aparat za kavo, grelnik za vodo, krožnikein posodo, posteljnino in pregrinjala, pokrito teraso z mizo in stoli, klimo,brezplačen Wi-Fi, satelistko televizijo.


Prostor: 24 m2, postelje: 5+1, spalnica s francoskoposteljo, spalnica s 3 ločene postelje, kuhinja z dnevno sobo z 1 dodatnimležiščem, kopalnica s tušem.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.