Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILA ANDREA TREBEVIĆ, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 716 EUR - 5x nočitev za 7 oseb, 5x polpenzion za 7 oseb

VILA ANDREA TREBEVIĆ, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 716 EUR - 5x nočitev za 7 oseb, 5x polpenzion za 7 oseb

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V prečudovitem okolju borovih gozdovnahaja se Vila Andrea, ki  je le 10kilometrov stran od Sarajeva, 15 kilometrov od letališča in smučarskega centra,tako da je idealno mesto za počitek in rekreacijo.


Notranjost Vile je skrbno izbrana inoblikovana, tako da gostom ponuja kombinacijo tradicionalnih in modernihelementov,  lesenih oblog in najlepšihtkanin v toplih odtenkih barv. S svojim videzom vam bo prebudila občutek gor into v vseh letnih časih.


Vila Andrea ponuja luksuzne sobe zvsebinami, ki vam zagotavljajo visok nivo udobja med bivanjem. Dostop bosteimeli do interneta, LCD TV-a, telefona, sefa in mini bara. V standardnih sobahso, glede na vaše želje, zakonske ali ločene postelje.


Vila Andrea se ponaša tudi z velikimiin luksuznimi apartmaji z zasebno spalnico in dnevno sobo. Spalnice imajofrancosko posrteljo, medtem ko je v dnevni sobi raztegljiv dvosed ali trosed. Vponudbi sta 2 različna tipa apartmajev: Junior Suite apartma in Superior Suiteapartma.


Vila Andrea poleg vsega naštetegaponuja tudi nešteto možnosti za preživljanje prostega časa in zabavo:restavracija Andrea, letni vrt in otroške igralnice Andrea ...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.