Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Medno: Romantični oddih s savnanjem že od 59 € za 2 osebi

Hotel Medno: Romantični oddih s savnanjem že od 59 € za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ekskluzivna ponudba za pare ali sveže zaljubljence! 2-dnevni oddih s savnanjem le 59 €, namesto 110 €. Vključen zajtrk, tortica ter naravni pomarančni sok. Presenetite partnerja z obiskom romantične oaze hotela Medno.


     
Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev za 2 osebi,1x zajtrk za 2 osebi.Uporaba savn (2 uri), kjer je na voljo voda, čaj ter sadje,naravni pomarančni sok,tortica.Otrok do 5. leta brezplačno.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.5.2017.Opis ponudbe
Za vse tiste, ki si včasih želite pobegniti v pravljični svet. Daleč stran od vsakodnevnih misli in mestnega utripa le v svoj svet. Pričarajte si sanjsko magijo  in preživite mirno popoldne v privatni sobi. Pogrejete se lahko v savnah ter svoje misli in telo sproščate v intimnih sprostitvenih kotičkih. Ob prijetni glasbi in skodelici izbranega čaja bodo vaše  misli odplavale daleč proč.  Romantični večer v dvoje vam pripravimo ob izbranemu vinu in soju sveč. Noč preživite v moderno opremljenih sobah s pridihom domačnosti in prečudovitim pogledom na Alpe.
Hotel Medno se nahaja v mirnem zelenem okolju. Če si želite spočiti um in telo ter s pravšnjo mero pobegniti iz mestnega vrveža, je to pravi kraj za vas. Hotel Medno na eni strani obdaja gozd, na drugi strani pa nam pogled uide na turkizno reko Savo in zasnežene Kamniško - Savinjske Alpe. Je kraj, ki je ujet med mestom in podeželjem.
Presenetite svojega partnerja z romantičnim wellness oddihom, saj majhne pozornosti štejejo največ.
Plačajte le 12 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Romantični trenutki v Hotelu Medno, za 2 osebi, vas bodo stali že od 59 €, namesto 110 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 12 €, preostali znesek  47 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 01 362 61 00, 051 251 773 ali recepcija@hotel-medno.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Medno 54, Ljubljana-Šentvid.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 1.5.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Doplačila:Turistična taksa,Otroška doplačila in popusti: Otrok do 5. leta brezplačno, otrok od 5 do 12 let na dodatnem ležišču 50 % popust.Preostali znesek 47 €  plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Prijava: 14:00, odjava do 12:00.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika in slika 4 sta simbolični.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Medno Kontaktni podatki: 01 362 61 00, 051 251 773 ali recepcija@hotel-medno.si Lokacija ponudnika: Medno 54, Ljubljana-Šentvid
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.