Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HB1 Hotel Wiener Neudorf 3*: Oddih na čudovitem Dunaju le 59 €

HB1 Hotel Wiener Neudorf 3*: Oddih na čudovitem Dunaju le 59 €

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Izkoristite ekskluzivno ceno za pobeg v sanjski Dunaj in odkrijte, zakaj avstrijska prestolnica navduši prav vse obiskovalce! Oddih z zajtrkom za 2 osebi le 59 €, namesto 89 €! Otrok do 6. leta brezplačno! Ponudba je veljavna celo...


     
       
Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev z dvoposteljni sobi za 2 osebi,1x zajtrk za 2 osebi,brezplačen Wi-fi internet,brezplačno parkirno mesto.Otrok do 6. leta BREZPLAČNO*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.12.2017.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil  o ekskluzivni ceni (največ 3) in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Si želite obiskati osupljivo mesto ob Donavi, avstrijsko prestolnico naše severne sosede? Potem je tokratna ponudba Mestoidej pripravljena prav za vas. Sacher torta, umetniki kot so Mozart, Bach in Schubert, ki so močno zaznamovali dunajsko glasbeno okolje, Schönbrunn palača, dunajski zrezek ter dunajska kava… Razlogov zakaj obiskati Dunaj je obilo, ekskluzivna ponudba pa je le ena!  Mestoidej vas vabi na 3-dnevni oddih v HB1 Hotel Wiener Neudorf. HB1 Hotel Wiener Neudorf je sodoben hotel, ki je kot nalašč za kratek city break, saj ponuja nastanitev po ugodnih cenah. Visokokakovostne in optimizirane sobe v kombinaciji z edinstvenim HB1 salonom postavljajo nove trende; hotelski bonus program vam dodatno nudi različne privlačne ponudbe. Hotel se nahaja ob avtocesti A2, le nekaj kilometrov vzhodno od Dunaja. Mestno jedro Dunaja je oddaljeno 25 minut vožnje z vlakom (povezava Badner Bahn ), v neposredni bližini hotela pa so palača Laxenburg ter trgovski center SCS. Dunaj, metropola na modri Donavi, vam ponuja zelo veliko. Pomislite na Dunaj kot na mesto, kjer zgodovina in preteklost v sožitju živita s sedanjostjo. Ljubitelji arhitekture boste povsod na Dunaju našli stavbe in palače iz različnih časov zgodovine od baroka do modernejše arhitekture, galerije pa se ponašajo z bogato in raznoliko kvaliteto slik in drugih umetnin. Mesto vas popelje na sprehod od bogate zapuščine preteklosti do sodobnega življenja 20. stoletja.  Plačajte le 12 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih nedaleč od centra Dunaja, v modernem hotelu  Hb1 Hotel Wiener Neudorf 3* z vključenim zajtrkom za 2 osebi, le 59 €, namesto 89 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 12 €, preostalih 47 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na +43 664 769 8000  ali office@hb1.at.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Ecke Straße 2/3, 2355 Wiener Neudorf.Ponudba velja za 2 odrasli osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.12.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni, največ 3.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 47 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Med vikendi je namesto recepcije terminal za check-in, ki nujno potrebuje kreditno kartico gosta (številko kartice in pin številko).Doplačila:*Otroška doplačila in popusti:Otrok do 6. leta BREZPLAČNO, v kolikor spi na ležišču skupaj s starši. Doplačilo za starejše otroke ali odrasle osebe znaša 24,50 EUR na nočitev na dodatni postelji.Hišni ljubljenčki so dovoljeni brez doplačila.Turistična taksa je vključena v ceno.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hb1 Hotel Wiener Neudorf 3* Kontaktni podatki: +43 664 769 8000  ali office@hb1.at Lokacija ponudnika: Ecke Straße 2/3, 2355 Wiener Neudorf, Avstrija.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.