Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

UJEMITE TRENUTKE VAŠEGA ŽIVLJENJA NA FOTOGRAFIJI! Portretno FOTOGRAFIRANJE DRUŽIN pri priznani modni fotografinji Nini Žnideršič

UJEMITE TRENUTKE VAŠEGA ŽIVLJENJA NA FOTOGRAFIJI! Portretno FOTOGRAFIRANJE DRUŽIN pri priznani modni fotografinji Nini Žnideršič

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>UJEMITE TRENUTKE VAŠEGA ŽIVLJENJA NA FOTOGRAFIJI, ki bo enkraten spomin za Vas in Vaše najbližje ali pa jo podarite kot unikatno darilo. 
Če si želite doživeti enkratno fotografsko izkušnjo ter nekaj ur preživeti v soju luči, je ta ponudba prav za Vas!
Zakaj si ne bi privoščili nekaj, o čemer sanjate že dolgo? Vaš obraz bomo ovekovečili ter ga pod fotografskimi lučmi prikazali takšnega, kot ste si ga že dolgo želeli. Pa naj bo to v studiu, naravi ali pa v intimi Vašega doma. 
O FOTOGRAFU: Nina Žnideršič, je priznana modna fotografinja, ki jo novinarska peresa označujejo kot slovensko Annie Leibovitz. S svojo izredno senzibilnostjo, umetniškim pristopom ter neizmerno predanostjo svojemu poklicu, je dokazala, da ji skoraj ni para na tem področju, pa naj si bo to modna, portretna, družinska, poročna ali dokumentarna fotografija. Od sedaj je na voljo tudi za Vas, da Vas popelje v svet glamurja, visoke estetike ter skupaj z Vami ustvari nepozabne spomine.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.