Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Količinski popust pri izbiru paketne vadbe Pilates in Boot camp pri Pantarhei Studio

Količinski popust pri izbiru paketne vadbe Pilates in Boot camp pri Pantarhei Studio

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uvodni trening

Uvodni trening je predpogoj za vadbo v skupinah. V sklopu le-tega se seznanite z najinim načinom dela in osnovnimi gibalnimi strukturami, nama pa omogočite oceno vaše splošne telesne pripravljenosti. V kolikor se po uvodnem treningu odločite za mesečne karto, se vam 20 € odšteje od zneska prve mesečnine. Cena je 25 € / osebo (2 do 4 posamezniki na trening)


Količinski popust pri izbiru paketne vadbe

Pri vsakem daljšem zakupu paketa vam nudimo ugodnosti v obliki količinskega popusta. Če izberete paket 1 x TEDENSKO je cena 3-mesečne vadbe: 142€, 5-mesečne vadbe: 231€ in 10-mesečne vadbe: 437€, pri paketu 2 x TEDENSKO je cena 3-mesečne vadbe: 196€, 5-mesečne vadbe: 319€ in 10-mesečne vadbe: 603€, če izberete paket 3 x TEDENSKO je cena 3-mesečne vadbe: 253€, 5-mesečne vadbe: 411€ in 10-mesečne vadbe: 778€, pri izbiri paketa 4 x TEDENSKO je cena za 3-mesečno vadbo: 310€, 5-mesečno vadbo: 504€ in 10-mesečno vadbo: 953€.

 

Zakaj pilates vadba?

Pilates je v prvi vrsti vadba za krepitev celotnega telesa. Zaradi prepleta zahodnih in vzhodnih načinov treninga, ki jih je v ta, danes tako priljubljen trening vpletel Joseph Pilates (izumitelj te vadbe), pa seveda predstavlja še mnogo več kot le krepitev telesa. V prepletu koncentracije, dihanja, kontrole, osrediščenja, tekočega gibanja z rednostjo preoblikujemo telo in posledično tudi našega duha.

Sistem kontrologije (kot je pilates poimenoval njegov izumitelj) nam namreč preko kontroliranega izvajanja gibov in dihanja odpre povsem nov svet čutenja lastnega telesa. Še več: spremeni nam življenje!

Pri pilatesu ozavestite finese in izvajate drobne korake, ki se zlijejo v tok sprememb telesa. Gre za preciznost in povezanost zavesti in telesa. Lotiti se ga morate pravilno in brez hitenja: velikokrat so počasneje izvedene vaje bistveno težje od hitrih!

Zakaj je boot camp pri nas dobra izbira za vas?

V studiu izvajamo boot camp na nekoliko drugačen način. Ne mislite, da gre za vojaški dril, za preveč intenzivno in prenaporno vadbo. Naši treningi so učinkoviti tudi brez pretiravanj in pri treniranju uživamo! Pri nas je bootcamp progresiven.

Program se spreminja glede na vašo zmogljivost: skupaj poslušamo spremembe v vašem telesu in se jim prilagajamo. Ogrevanje je namenjeno seznanjanju z gibalnimi strukturami, in sicer: v prvem delu poskrbimo za povečevanje gibljivosti, v drugem delu pa izberemo nekaj vaj, ki že ogrevajo mišice za sam trening. Sledi glavni del treninga s petimi ali šestimi vajami, običajno za krepitev in moč – osredotočene so na ponovitve ali na čas.

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.