Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

NORA CENA + DOSTAVA TAKOJ! PAMETNA URA "PREMIUM ELEGANT" v beli, bakreno rjavi ali črni barvi. Z uro lahko SLIKATE in SNEMATE videoposnetke, prikazuje KLICE, SMS sporočila, ima Bluetooth povezavo,šteje KORAKE, Facebook...

NORA CENA + DOSTAVA TAKOJ! PAMETNA URA "PREMIUM ELEGANT" v beli, bakreno rjavi ali črni barvi. Z uro lahko SLIKATE in SNEMATE videoposnetke, prikazuje KLICE, SMS sporočila, ima Bluetooth povezavo,šteje KORAKE, Facebook...

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Nosljiva tehnologija je modni vrhunec! Predstavljamo vam PREMIUM pametno uro Premium Elegant, praktični izum, ki vam omogoča, da uživate v njeni vsestranski uporabnosti s preprosto sinhronizacijo ure z mobilno napravo, ki jo poganja operacijski sistem Android, preko Bluetootha. Posebnost te ure je, da nudi tudi SLIKANJE in SNEMANJE saj ima ura tudi svojo kamero.
Ura vam omogoča klicanje in odgovarjanje na klice, poslušanje galsbe, sprejemanje obvestil z družabnih omrežij, SMS-sporočil, e-pošte, Whatsapp sporočil itn. 
Skratka ta zapestni telefon vsebuje vse, kar uporabnik potrebuje, da je povezan s svetom.
Poleg vsega ima pametna ura tudi dizajn, ki pritegne. Konkavno konveksni dizajn, ki se lepo prilega zapestju, pašček pa je hipoalergen in udoben. Ena izmed najbolj uporabnih funkcij je sinhronizacija klicev.
Premium Elegant pametna ura je zelo uporabna za vse, ki ob delu sedite dolge ure in potrebujete opomnik, ki vas spomni, da naredite nekaj za svoje zdravje. Za uro prejmete tudi 12 mesečno garancijo.
Glavne lastnosti:Kamera za snemanje video posnetkov in slikanje,Štetje korakov,Opozorilo za predolgo sedenje,NFC funkcija: Bluetooth hitra povezava, izmenjava telefonskih številk, plačila, identifikacija,...štetje kalorij,merjenje kakovosti spanja,prikaz časa,Kalkulator,Opozorilo na SMS, Facebook obvestila, twiter, chat,... (samo android)opozorila na dogodke, (tablete, voda,sestanek...)Opozorilo na klic, alarm, sms in druga opozorila. z nežno vibracijo ali zvokom.Jezik menija: Angleščina, Francoščina, Španščina, Polščina, Italjanščina, Nizozemščina, Rusčina, TurščinaUra je odporna na vlago, znoj in kapljice, primerna za umivanje rok. Ni primerna za tuširanje in plavanje.Material: Mehak silikon in plastika.Izjemno tanka in elegantna pametna ura v primerjavi z ostalimi pametnimi urami.Ura se lahko poveže s telefonom preko BT, ali pa se vstavi sim kartica in se jo uporablja kot ločen telefon. lahko se doda tudi spominska kartica micro sd.Paket vsebuje:
1x Slovenska navodila
1x USB polnilni kabel
1x Zaščitna folija
1x Bluetooth pametna Ura
V lični embalaži


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.