Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Smučišče Kope, Lukov dom: 3-dnevni SKI oddih z vključenim polpenzionom in neomejenim smučanjem na Kopah, do -38%

Smučišče Kope, Lukov dom: 3-dnevni SKI oddih z vključenim polpenzionom in neomejenim smučanjem na Kopah, do -38%

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Obiščite najbolj zabavno smučišče v Sloveniji, Kope. 3-dnevni oddih s polpenzionom v Lukovem domu in vključenimi smučarskimi kartami že od 115 €, namesto 168 €! V Lukovem domu, ki leži na nadmorski višini 1.350 m, na...


            
Kaj ponudba vključuje?
Na voljo 3-dnevni oddih v namestitvah v Lukovem domu (sliki 1 in 2):3 DNI v sobi III. kategorije v Lukovem domu -33%:2x nočitev v sobi III. kategorije (etažna kopalnica) v Lukovem domu za 1 osebo,2x polpenzion za 1 osebo.Le 115 €, namesto 168 € za 1 osebo!3 DNI v sobi II. kategorije v Lukovem domu -38%:2x nočitev v sobi II. kategorije s kopalnico v Lukovem domu za 1 osebo,2x polpenzion za 1 osebo.Le 145 €, namesto 234 € za 1 osebo!3 DNI v sobi I. kategorije v Lukovem domu -32%:2x nočitev v sobi I. kategorije s kopalnico v Lukovem domu za 1 osebo,2x polpenzion za 1 osebo.Le 169 €, namesto 254 € za 1 osebo!  Vse ponudbe vključujejo:3-dnevna smučarska vozovnica od dneva prihoda od 14.00 do dneva odhoda do 16.00,Vključeno tudi nočno smučanje!nepozabne zabave v Holcer klubu (petek in sobota)brezplačno parkirno mesto.Otrok do 6. leta (ob spremstvu staršev) BREZPLAČNO.**Lukov dom se nahaja direktno na smučišču.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do konca smučarske sezone 2016/2017.Opis ponudbe
Smučarji pozor! Najbolj party smučišče v Sloveniji nadaljuje s smučarsko sezono! Na smučišču Kope vas bodo razvajali z odličnim 3-dnevnim paketom namestitve in smučarskih kart za cel vikend! Vabimo vas na Kope, kjer vam zagotavljajo obilo smučarije in dobre volje. Odprte so vse smučarske proge. *Za namestitev bo poskrbljeno v Lukovem domu, ki se nahaja na smučišču in kjer vas bodo vsak dan razvajali s pestro kulinarično ponudbo, smučišče pa boste vedno imeli na dosegu roke. V Lukovem domu, ki leži na nadmorski višini 1.350 m, na smučišču Kope, lahko izbirate med tremi tipi sob, in sicer: - I. ktg - sobe s kopalnico: prostorne in funkcionalno opremljene sobe s kopalnico, ki nudijo popolno udobje. Opremljene so z LCD televizijo in s sušilcem za lase.  - II. ktg - sobe s kopalnico: so prijetno in domače opremljene sobe s televizijo in kopalnico. - III. ktg - sobe brez kopalnice: preproste sobe brez kopalnice (nekatere imajo tudi umivalnik). Sanitarije in tuši so etažni. V kategorijo sob brez kopalnice spadajo tudi skupinska ležišča.
Nočni program se ob petkih in sobotah odvija v Holcer klubu. Klikni za program. Plačajte le 20 € (soba I. ktg, Lukov dom), 26 € (soba II. ktg, Lukov dom) ali 26 € (soba III. ktg, Lukov dom) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Vikend na Kopah s polpenzionom in vključeno smučarsko karto za cel vikend, že od 115 €, namesto 168 € za 1 osebo. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 02 88 39 850 ali na rezervacije@kope.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Lukov dom, Razborca 65, Mislinja, Slovenj Gradec.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do konca smučarske sezone 2016/2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 95 € (soba III. ktg, Lukov dom), 119 € (soba II. ktg, Lukov dom), ali 143 € (soba I. ktg, Lukov dom).Doplačila: Turistična taksa: 0,73 € /dan/odrasla oseba in 0,37 € /dan/otroci od 7 do 18 let. *Otroška doplačila in popusti: Otrok do 6. leta (ob spremstvu staršev) BREZPLAČNO, popust za otroke od 6 do 12 let je 30% glede na redne cene za odrasle osebe.Hišni ljubljenčki: 15 €Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Lukov dom, Kope Kontaktni podatki: 02 88 39 850 ali na rezervacije@kope.si Lokacija ponudnika: Lukov dom, Razborca 65, Mislinja, Slovenj Gradec. Grmovškov dom, Razborca 31, Mislinja, Slovenj Gradec.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.