Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VALENTINOVO v DVOJE v Zagrebu v najbolj romantičnem Hotelu Phoenix**** + 5 hodna Valentinova večerja

VALENTINOVO v DVOJE v Zagrebu v najbolj romantičnem Hotelu Phoenix**** + 5 hodna Valentinova večerja

57%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Preživite romantični valentinov vikend v Zagrebu, kjer lahko izkusite bogato kulturo in raznoliko arhitekturo, vse skupaj pa zapakirano v enkratno idilično romantično vzdušje.
Mogoče potrebujete počitek, oddih ali pa načrtujete romantični vikend? Oddih skreiran za romantično razvajanje v dvoje bo za vedno ostal v lepem spominu. 
Uživali boste lahko v skoraj pozabljenih zagrebških specialitetah ali se ogreli s skodelico kuhanega vina in vroče čokolade. Brez zagrebške rezine skoraj ne smete preživeti obiska Zagreba. Priporočamo, da se odpravite tudi na ogled Muzeja prekinjenih ljubezni (vstopnina doplačilo). 
Izkoristite vse dobrote in ugodnosti, ki jih ponujamo v hotelu Pheonix****! Wellness & SPA oaze in sprehodi po zasneženih ulicah Zagreba. Preživite dva ali tri romantične dni v najbolj romantičnem hotelu na Hrvaškem. 
Uživanje, sproščanje in počitek na terasi v prijetni družbi si rezervirajte že danes.
Ponudba zajema eno ali dve nočitvi v najbolj romantičnem hotelu na Hrvaškem v dvoposteljni sobi. Zjutraj boste pogoščeni z bogatim Buffet zajtrkom - "Art of breakfast" za 2 osebi.
Dan boste lahko izkosritili in preživeli v luksuznem Wellness & SPA centru hotela Phoenix, kjer boste imeli na voljo koriščenje finske savne, hidromasažnega bazena (temperatura vode 35°C, ima vodno in zračno masažo ter svetlobno terapijo), bazena s plavanjem proti toku (temperatura vode 28°C), prostora za sproščanje ob prijetni glasbi in konzumacijo čaja in sadja.
Za valentinovo priložnost bo za vas pripravljena valentinova večerja s 5 hodnim manijem. 
V času bivanja boste imeli ves čas na voljo brezplačni dostop do interneta in zagotovljeno brezplačno parkirno mesto. 
Romantično vzdušje, svečke in ljubezen v zraku je tisto, kar bo pogrelo vajino razmerje.
Življenje je potovanje in ko izkoristimo dneve tako kot si želimo vidimo, da je tudi naše življenje tako kot si želimo. Izkoristite dano priložnost in uživajte na oddihu za dva!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.