Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

1. MAJ, Bol na Braču: Aktivni oddih s POLNIM penzionom v hotelu 4* ter učenje kajtanja, SUP-anja in še več, za le 149 €

1. MAJ, Bol na Braču: Aktivni oddih s POLNIM penzionom v hotelu 4* ter učenje kajtanja, SUP-anja in še več, za le 149 €

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ekskluzivna ponudba za aktivne 1.majske počitnice! 4 DNI s POLNIM penizonom v prestižnem hotelu Bretanide 4*, spoznavnim tečajem kajtanja, SUP-anja, uporabo kayaka, uporabo 2 zunanjih bazenov s sladko vodo, savne, jacuzzija ter solarija...


        
Kaj ponudba vključuje?
3x nočitev v dvoposteljni sobi All inclusive Hotelu Bretanide 4* na Bolu na Braču.3x POLNI penzion: zajtrk, kosilo, večerja, solatni bar, brezalkoholne pijače, lokalne žgane alkoholne pijače, pivo ter vino.4- urni spoznavni tečaj kajtanja z ekipo KiteLife, vključena oprema ter inštruktor. Tečaj poteka ob ugodnih vremenskih razmerah. Ponudnik vam posodi vso opremo, ki jo potrebujete za tečaj.Neomejena uporaba wellnessa: 2 zunanja bazena s sladko vodo,uporaba otroškega bazena,4 savne,solarij,prostor za sprostitev,jacuzzi,Izposoja kolesa (6 ur).2 uri SUP-anja (oprema vključena),2 uri KAYAKa (oprema vključena),2 uri najema igrišča za odbojko, (oprema vključena).Možne številne aktivnosti: Lokostrelstvo, zabavne igre, fitnes, plesni klub, nordijska hoja in številne druge animacije.Brezplačen Wi-fi dostop.Možnost podaljšanja oddiha.Ugodnosti za goste Mestoidej:Prevoz Ljubljana- Bol Brač le 90 € (26.4.2017-2.5.2017), trajekt vključen v ceno.*Spoznajte priljubljeno ekipo KiteLife iz oddaje HAjLife.Super aktiven oddih za posameznike, pare ali družine!Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 22.4.2017 do 2.5.2017.Ponudba velja za 1 osebo.Opis ponudbe
Spoznajte priljubljeno ekipo KiteLife iz oddaje HAjLife in se jim pridružite pri norih prvomajskih počitnicah!
Sonce, senca stoletnih borov, veter, plaža Zlatni rat in čarobni duh dalmatinskih “kal“ (ozke kamnite uličice), ki se prepletajo z vrvežem mondenega letovišča in surferskega zatočišča – to je zgodba o Bolu. Prvomajske praznike boste lahko preživeli v Hotelu Bretanide 4**, ki s svojo odlično lokacijo in all inclusive ponudbo predstavlja idealno razmerje med ceno in kvaliteto. Hotel ima 260 obnovljenih standard sob, ki i majo tuš, klimo, sušilec za lase, SAT TV, telefon, klima, sef, hladilnik, večina sob ima tudi balkon ali teraso.Brač je najbolj poznan športni otok v Dalmaciji in se ponaša z neomejenimi športnimi aktivnostmi. Ekipa Kitelife bo organizirala kolesarske izlete po Bolu in Hvaru, lahko pa boste še SUPali ob obali Brača, jadrali, kajtali, wakeboardali, se potapljali, windsurfali, razvajali v hotelskem SPAju in uživali v hotelu Bretanide 4*, kjer boste lahko uživali v polnem penzionu, uporabo 2 zunanjih bazenov s sladko vodo, savne, jacuzzija.Spoznavni tečaj kajtanja - Naredi uvodne korake na najbolj varni plaži za kajtanje - Zlatni Rat. Tečaj je primeren za vse ki še ne kajtate in bi se radi prepričali ali je to prav šport za vas.
Veter in spot - Statistika vetra za čas prvomajskih praznikov je 50% nad 15 vozlov. V primeru lepega vremena piha Maestral, konstanten termični veter v popoldanskem času. Možnost kajtanja je tudi na burjo in jugo. Plaža Zlatni rat nudi idealne pogoje za kajtanje. Izven sezone je celotna plaža namenjena za športne aktivnosti, zato imaš neomejen prostor za štart in pristanek, hkrati pa te čaka popolnoma gladka voda ob Zlatnem ratu. Poskrbeli pa smo tudi za reševanje s čolnom, če še nisi suveren pri vožnji upwind.
Hotel - Bivali bomo v enem izmed najlepših hotelov na Braču - Hotel Bretanide**** Welness & Sport resort, razvajali pa nas bodo z All inclusive ponudbo v njihovih odličnih restavracijah. Hotel je primeren tako za družine, kot za mlade. Hotel je od plaže Zlatni rat oddaljen samo nekaj korakov.
Plaža - Lepote Bolskih plaž iz belega proda, še posebej plaža Zlatni rat, najznamenitejša in največja plaža, ki ima obliko labodjega vratu, ki se zajeda 500 metrov navpično v morje. Znamenita plaža je gibka kot tekoče zlato, saj pod vplivom vetrov in morskih tokov nenehno spreminja svojo obliko na eno ali drugo stran. Zaradi svoje izjemne lepote in specifične forme je postala zaščitni znak Bola in Hrvaške.
Varstvo otrok - Med tem ko starši športajo, se otroci vključujejo v različne zabavne aktivnosti. Več si preberi na Aktivne počitnice za otroke.
Šola kajtanja  - Izkušeni, vedno nasmejani in certificirani inštruktorji te bodo na začetnem tečaju, za katerega ne potrebuješ nobenega predznanja, naučili osnove upravljanja in vožnje s kajtom. Svoje znanje lahko nadgradiš v nadaljevalnih / freestyle tečajih, kjer ti bodo kri po žilah pognali, dolgi, visoki in atraktivni skoki nad vodo. Prav tako ti posodimo celotno opremo. Naredite prve korake z izkušenimi inštruktorji, ki vas bodo v sproščenem vzdušju vpeljali v nor svet kajtanja. Kitelife vabi vse, ki bi se radi spoznali z osnovami tega najpopularnejšega športa na svetu pa tudi tiste, ki niste čisto prepričani ali je to pravi šport za vas! Plačajte le 15 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 4-dnevni AKTIVNI oddih na Bolu na Braču vas bo stal le 149 €, namesto 270 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 15 €, preostali znesek 134 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na http://www.kitelife.vacations/slo/lokacije/hrvaska-bol-na-bracu-prijavnica, kjer vpišete kodo Mestoidej potrdila o ekskluzivni ceni.Dodatne informacije: info@kitelife.si ali na 041277306 (Miha).Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Preostali znesek 134 € plačate neposredno ponudniku po predračunu.Lokacija ponudnika: Vinjole 36A, 6320 Portorož.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 2.5.2017.Doplačila: Otroška doplačila in popusti: otrok od 2 do 16 let: 25 €.Lepotni tretmaji in masaže z doplačilom pri ponudniku.*Prevoz Ljubljana- Bol Brač le 90 € (26.4.2017-2.5.2017., trajekt vključen v ceno. V primeru velikega povpraševanja možnost prevoza vsak dan, prav tako možnost delitve stroškov.Rok plačila UPN obrazca je 48 ur od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: KiteLife Kontaktni podatki: info@kitelife.si ali 041277306 Lokacija ponudnika: Vinjole 36A, 6320 Portorož


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.