Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

700g RIŽEVIH PROTEINOV z visokim deležem beljakovin, primerni za STAREJŠE ljudi, ŠPORTNIKE in fizično AKTIVNE, za MLADE, za VEGANE in VEGETARIJANCE. Poštnina je BREZPLAČNA

700g RIŽEVIH PROTEINOV z visokim deležem beljakovin, primerni za STAREJŠE ljudi, ŠPORTNIKE in fizično AKTIVNE, za MLADE, za VEGANE in VEGETARIJANCE. Poštnina je BREZPLAČNA

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Dobro je vedeti:
Riževi proteini v prahu so priporočljivi kot dodaten vir beljakovin (79%) v prehrani starejših, mladih in športnikov  s povečanimi zahtevami po vnosu  beljakovin.  So zgolj na rastlinski osnovi, in zato idealni za vse tiste, ki ne želijo uživati živalskih beljakovin! 8 od 20 vsebovanih  amino-kislin je bistvenega pomena, saj jih namreč naše telo ne more samo proizvajati,  zato jih je potrebno v naš organizem vnesti v obliki hrane ali prehranskih dodatkov. BCAA-je kratica za razvejane aminokisline (Branched Chained Amino Acids) med te sodijo – Levcin, Isolevcin in Valin. Bistveni njihov pomen je (Levcin, Isolevcin, Valin), da se absorbirajo neposredno v mišice in tako preprečujejo zmanjšanje mišične mase obenem pa podpirajo rast mišic.
Nemško združenje za prehrano (DGE) priporoča dnevni vnos 0,8 g na kg telesne teže  na dan za zdrave starejše občane. Zaradi različnih bolezni pa se lahko zahteve po proteinih  upokojencev povečajo na 1,0 – 1,25 g na kg telesne teže na dan.
Kot je bilo potrjeno s strani Evropske agencije za varnost hrane (EFSA), beljakovine prispevajo k povečanju in ohranjanju mišične mase ter k oskrbi normalnih kosti.
 
Sestavine: 100% riževi proteini
Priporočeni odmerek: 1-3 x dnevno 1 merilno žličko (merilna žlica = 11 g). 1 merilna žlička pomeni oskrbo z  8,7 g čistih proteinov.
Kot dodatek k obrokom do 3 x 1 merilno žličko na dan, odvisno od zahtev glede dodatnega vnosa oziroma potreb po  beljakovinah. Zaradi grenkega okusa, ki je značilen za riževe proteine, je priporočljivo, da si jih vmešate  v sladka in slana živila in pijače. Ne segrevajte nad 60 ° C. Dodajte v hrano po kuhanju!
Nasvet: Zelo primerno če jih dodamo v mleko in sadne napitke,  jogurt, žita in kremaste juhe !
Hraniti izven dosega neposredne sončne svetlobe. Shranjevanje na suhem in do max. 25 ° C.
Prehranska dopolnila se ne smejo uporabljati kot nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in ne morejo nadomestiti zdravega načina življenja. Hraniti izven dosega majhnih otrok. Priporočen dnevni odmerek se ne sme prekoračiti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.