Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Preventivni PREGLED DOJK, (neinvaziven, neboleč in diskreten) BREZ SEVANJA in čakalne dobe! Pregled poteka z medicinskim diagnostičnim aparatom, kateri odkriva sumljive spremembe (vnete procese, ciste, tumorje in rakasta obolenja) 3-5...

Preventivni PREGLED DOJK, (neinvaziven, neboleč in diskreten) BREZ SEVANJA in čakalne dobe! Pregled poteka z medicinskim diagnostičnim aparatom, kateri odkriva sumljive spremembe (vnete procese, ciste, tumorje in rakasta obolenja) 3-5...

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Samo v Sloveniji vsako leto na novo za rakom dojk zboli več kot 1.100 žensk, zato so redni preventivni pregledi ključnega pomena.
Neinvaziven in neboleč PREVENTIVNI PREGLED DOJK do 96% NATANČNOSTJO + POSVET z diagnostikom. Pregled omogoča odkrivanje zgodnjih sprememb (vnete procese, ciste, tumorje in rakasta obolenja) in je primeren za vse starostne skupine žensk, pri Zavodu Zdravje v ordinaciji Ljubljana in Maribor! 
PREVENTIVNI PREGLED DOJK
Kaj omogoča preiskava dojk?
Preiskava z medicinskim aparatom Sensitiv Imago®  omogoča odkriti  sumljive spremembe dojk 3 - 5 let  preden bi postale tolikšne, da bi jih lahko zatipala ženska ob samopregledovanju ali pa zdravnik pri uporabi rentgenskega slikanja – mamografije ali ultrazvočne preiskave.  Rak dojke se namreč začne razvijati že 3 do 7 let prej, preden se pojavi dovolj velika strukturna sprememba  – v tem obdobju so pregledi z mamografijo praktično lažno negativni, saj mamograf zazna bolezen šele takrat, ko je sprememba dovolj velika (v povprečju 15 mm).
  
Prednosti naše metode Sensitiv Imago®:
Klasične metode običajno odkrijejo bolezen šele s pojavom tumorja, zato je sodobna diagnostika Sensitiv Imago®  toliko bolj pomembna.  povsem neboleč pregled, brez neželenih stranskih učinkov, popolna varnost preiskovanke  in medicinskega osebjamožnost diagnostike tudi pri mlajših ženskahpregled je neinvaziven in brez sevanjazgodnje odkrivanje bolezenskih procesov- bolezenski proces se lahko vidi že 3 -5  let prej, preden se pojavi dovolj velika sprememba, ki bi bila tipna ali pa zaznavna s kakšno drugo diagnostično metodospremembe lahko zazna že v začetni fazi, čeprav ne more določiti ali gre za maligne spremembe ali ne (kar tudi mamografija ne more)
Kako nastane rak dojke in opis bolezni
Rak dojke je najpogostejši rak žensk. Zbolevanje narašča, v Sloveniji letno zboli okoli 1.000 žensk. Po napovedih naj bi v prihodnosti zbolela vsaka osma ženska. Najpogosteje zbolevajo med 50. in 70. letom. Pri mlajših ženskah (do 40 let) je bolj redek, vendar pa je običajno veliko bolj nevaren in progresiven. Rak dojke nastane ko se začne nenadzorovana delitev celic v izvodilih ali v žleznih mešičkih. Hitrost rasti ni enaka..
Razvoj rakavega tumorja poteka v 3 fazah:
-  raste na mestu nastanka, celice še ne prodirajo v okolico - neinvazivni ali "in situ" rak;
-  celice prodirajo v okolico - invazivni rak;
-  rakave celice se razširijo po telesu - napredovalni ali metastatski rak  
Bolezenski znaki
-  tipna zatrdlina v dojki je najpogostejši znak;
-  prvi znak so lahko tudi povečane bezgavke v pazduhi;
-  drugi znaki , ki lahko pomenijo raka so: ugreznjena bradavica, krvavkast izcedek iz dojke in sprememba kože (pomarančasta..);
-  znaki razširjene bolezni se pokažejo   v primeru, da se je rak dojke že razširil v oddaljene organe;
-  najpogostejši   znaki razširjene bolezni so: splošno slabo počutje, utrujenost, zmanjšan libido, hujšanje, bolečine v kosteh, suh dražeč kašelj ter glavobol z bruhanjem in motnjami vida.
Dejavniki tveganja
Najpomembnejša dejavnika tveganja sta dedna obremenjenost in reproduktivni dejavniki. Na dedne dejavnike in način življenja sodobne ženske v bližnji bodočnosti verjetno ne bomo mogli vplivati, zato so možnosti preprečevanja raka zelo majhne. Lahko pričakujemo še nadaljnje večanje zbolevanja, zato je zelo pomembno, da raka oz. spremembe odkrijemo dovolj zgodaj in s tem zvečamo možnosti ozdravitve in zmanjšamo smrtnost.
Žalosten je podatek, da s standardnimi metodami kot sta rentgensko slikanje – mamografije ali ultrazvočna preiskava odkrijemo le okoli 15 % raka dojke in da od obolelih v povprečju vsaka četrta pacientka umre. Nedopustno pa je tudi, da za ženske, mlajše od 40 let sploh  ne obstaja metoda preventivnega pregleda. Ko zaznamo oz.otipamo spremembo, je lahko že prepozno.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.