Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

REGENERACIJA v KISIKOVI KOMORI - razstrupljevalni učinek in pravo krepčilo za telo

REGENERACIJA v KISIKOVI KOMORI - razstrupljevalni učinek in pravo krepčilo za telo

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Imate občutek utrujenosti ali pa vam primanjkuje kisika v krvi? Regeneracija v kisikovi komori je prava rešitev za vas!
Privoščite si tretma pod vodstvom strokovne osebe v Hokejskem klubu Slavija. Tretma obsega regeneracijo z revolucionarno kisikovo komoro, ki ima izreden razstrupljevalni učinek in je pravo krepčilo za telo.
Tretma v kisikovi komori deluje s pomočjo mešanice molekularnega in naravnega kisika v kombinaciji z ionizirano paro in tako dosega izjemne pozitivne učinke na celotno telo.
S pomočjo ionizirane pare in z dovajanjem kisika regenerativna komora stimulira razstrupljanje telesa in pospešuje delovanje znojnih žlez ter odpiranje por. Komora povroča tudi izdatno potenje pri nizkih temperaturah (med 37°C in 42°C) in absorpcijo kisika skozi kožo.
Regeneracijska komora proizvaja ionizirano parno kopel z molekularnim kisikom (O2), obogateno z aktivnim kisikom (ozonom - O3), ki ju skozi kožo prenaša ionizirana para, zato je blagodejno delovanje regeneracijske komore zagotovljeno.
Med pozitivnimi učinki regeneracijske komore so razstrupljanje organizma, izboljšan videz in tonizacija kože, protistresni učinek, ki vodi k sproščenosti in dobremu počutju, relaksacija in regeneracija mišičnega tkiva in notranjih organov, povečana sposobnost premagovanja vseh vrst utrujenosti, upočasnitev staranja celic in kože, splošni ali lokalni shujševalni učinek, učinkovita pomoč pri odpravljanju celulita - do tega učinka pride zaradi dovajanja kisika v celice tkiv in stimulacije počasne lokalne cirkulacije, hranilni in regenerativni učinki, pomoč pri zniževanju krvnega tlaka in holesterola, lipolizni-shujševalni uniček, ki ga s pomočjo mešanice kisikov in izdatnega potenja povzroča ionizirana para, ter anti-aging učinek, ki je še posebej pomemben pri preventivi obolelosti in pri ohranjanju vitalnosti ter dolge življenjske dobe.
Priporočamo vam REGENERACIJO v kisikovi komori, ki jo nekateri športniki redno koristijo. Po končanem tretmaju, bo vaše telo kot PREROJENO!
Tretma - regeneracija v kisikovi komori traja 30 minut.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.