Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

2-dnevni oddih (1 nočitev) za 2 osebi z zajtrkom v Hotelu Villa Mystique v Beogradu z brezplačno Wi-Fi povezavo in parkiriščem

2-dnevni oddih (1 nočitev) za 2 osebi z zajtrkom v Hotelu Villa Mystique v Beogradu z brezplačno Wi-Fi povezavo in parkiriščem

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>S partnerjem si privoščite dvodnevni oddih (z 1 nočitvijo) v luksuznem hotelu Villa Mystique, ki se nahaja v mirnem elitnem delu Beograda, v bližini najbolj poznanih barov in restavracij. Hotel Villa Mystique je idealna izbira za počitek po obisku pestrega nočnega življenja v Beogradu!
V bližini hotela Villa Mysitque boste našli mnoge beogradske zanimivosti, med drugim tudi Titov mavzolej, stadion Crvene zvezde, stadion Partizan in Beogradski hipodrom. 2 km od hotela Mystique lahko uživate v Spa in wellnes centru z notranjim bazenom, se sprehodite po beogradskem sejmu (1.5 km stran) ali nakupujete v velikem nakupovalnem centru (2 km).
Hotel se nahaja v starem predmestju Dedinje, 2 km od središča mesta. Nudi sodobno opremljene sobe z LCD televizorjem, brezplačni brezžični dostop do interneta Wi-Fi in brezplačno parkiranje ter švedski samopostrežni zajtrk.
Vsak kotiček v Villa Mystique je skrbno zasnovan za udobno bivanje. Privoščite si kakovosten oddih!
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.