Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILLA JAVOR, Podstrana, Split, Hrvaška - 70 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

VILLA JAVOR, Podstrana, Split, Hrvaška - 70 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hrvaški Jadran je svetovno znana poletna destinacija, zaradi svojih sredozemskih mest ob obali ter čudovitih naravnih in zgodovinskih znamenitosti. Splitska riviera in cela Dalmacija vas vabita k uživanju v lepotah Podstrane, top destinacije! Izberite Villo Javor!


Villa Javor v svojih apartmajih s 3 zvezdicami ponuja gostom izvrstno nastanitev za oddih v bližini plaže in mesta Split. Apartmaji imajo pogled na morje in gore, ki se spuščajo do morja ob celotni Jadranski obali, ter imajo popolnoma opremljeno kuhinjo in balkon s sedežno garnituro. V ceno sta vključena Wi-Fi in parkirišče. Čudovita plaža je od objekta oddaljena le 50 metrov. Zaradi lokacije apartmejv, lahko vsak dan obiščete mesto Split ter raziskujete njegove stare ulice, kleti Dioklecijanove palače ter vse ostale spomenike iz antične dobe, zaradi katerih je Split eno najlepših mest na svetu. Če želite še dodatno raziskati prelepo Dalmacijo, vam svetujemo obisk Trogirja, Solina, Omiša ali otoke dalmatinskega arhipelaga – Brač, Hvar in Šolta. Ne glede na to, ali iščete nastanitev za aktivne in sproščujoče počitnice ali pa za ogled kulturnih in naravnih znamenitosti, Villa Javor vas bo sprejela in vam ponudila odlično nastanitev za vaš oddih. 


Odpravite se na raziskovanje skritih ulic, raznih znamenitosti ter se prepustite uživanju v naravnih lepotah mesta in okolice. Vsem znana Dioklecijanova palača je samo začetek zanimivih atrakcij, ki jih ponuja Split. V svoje raziskovanje vključite tudi Dioklecijanove kleti, katedralo sv. Duje, Srebrna ter Zlata vrata, Sfingo na Peristilu, Marjan in splitsko sprehajališče. Split je resnično eno izmed tistih mest, v katero se zagotovo vrnete, enkrat ko ga obiščete.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.