Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL VOZAREV, Beograd, Srbija - 68 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL VOZAREV, Beograd, Srbija - 68 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Elegantni hotel Vozarev je za vse, ki iščejo več udobja po ugodnih cenah. Navdušila vas bo njegova notranjost in mirna okolica, daleč stran od mestnega vrveža. Hotel je svoje ime dobil po Gligoriju Vozarevu, založniku in lastniku prve knjigarne v Srbiji; je moderen hotel, ki se nahaja v predelu Vračar, le 15 minut od središča Beograda.


Naj bo vaše bivanje v Beogradu prijetno in naj vzbudi željo po ponovnem obisku te čudovite prestolnice. Odpočijte si v mirnem vzdušju ob široki ponudbi hotela, ki je bila pripravljena z izjemno pazljivostjo in predanostjo. Sobe so udobno opremljene, v njih pa boste našli tudi kabelsko televizijo in brezžični internet. Gostom sta na voljo tudi bar in hotelsko parkirišče. Osebje hotela vas bo gostoljubno sprejelo in vam pomagalo z vsemi potrebnimi informacijami; resnično se bodo potrudili, da bo vaše bivanje brezskrbno in sproščeno.


Beograd, glavno mesto Srbije, je tretje največje mesto jugovzhodne Evrope. Beograd je mesto mladih, v katerem prebiva več kot milijon in sedemsto tisoč ljudi. Beograjčani radi govorijo o mestnem duhu in so vedno pripravljeni za zabavo. Beograjčani slovijo po tem, da so veliki hedonisti in vedo vse o dobri hrani, vinu in glasbi. Radi se sprehajajo in zaradi tega so ulice, promenade, kavarne in restavracije vedno polne ljudi.


Beograjsko dolgo zgodovino nakazuje arhitektura stavb, ki variira od bizantinske in otomanske arhitekture do neklasične in romantične v starejših predelih mesta ter do stavb Art Noveau in neo bizantinskega dizajna novega Beograda.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.