Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOLIDAY HOMES AMINESS KAMP SIRENA, Novigrad, Istra, Hrvaška - 97 EUR - 2x nočitev v Holiday home Classic za do 5 oseb, Posteljnina in brisače

HOLIDAY HOMES AMINESS KAMP SIRENA, Novigrad, Istra, Hrvaška - 97 EUR - 2x nočitev v Holiday home Classic za do 5 oseb, Posteljnina in brisače

21%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si lahkopredstavljate družinske počitnice na Jadranu s pridihom glamurja? Izbratimorate samo namestitev v mobilnih hišicah Aminess Sirena s 4*! Ko boste stopiliiz mobilne hišice in se potopili v vodo bazena, se boste počutili kot VIPkampist. Družinske počitnice so tam priljubljene čez celo leto. Poleti so tumorske radosti, novigrajski dogodki in Punto Mare – center vrhunske zabave. Vdrugih obdobjih so na voljo ogrevani bazen, kolesarske avanture, gurmanskadoživetja in sproščujoča nega v wellness centru hotela Aminess Maestral.  Rezervirajte udobje mobilnih hišic AminessSirena v čisti naravi, a vendar tako blizu vseh mestnih vsebin.


Osvobodite se vseh bremen na vodi očarljivega bazena,pozibavajte se v plitvini morja ali se sprostite ob pogledu na brezmejnostplimnega kopališča. Uživajte v naravi in bistrem morju ob prodnati inbetonirani plaži, na kateri plapola Modra zastava. Potopite se v mir čarobnegapodvodnega sveta, nato pa zadremajte v carstvu sence borovcev. Povečajte pretokenergije s prijetnimi masažami. Če je z vami tudi hišni ljubljenček, gaspoznajte s pasjo družbo na posebej urejeni plaži. In obvezno popestrite dan zosvežilnim koktajlom ob zabavnih ritmih v centru zabave Punto Mare.


Ko vas po jutranjih dejavnostih na morju premaga lakota,sledite vonju žara, ki vas bo popeljal naravnost v grill restavracijo „Sirena“.Tu vas bosta pričakala sveža riba in meso, združena z malvazijo, teranom indrugimi izbranimi istrskimi vini. Če si boste zaželeli lokalnih specialitet inistrskega oljčnega olja, potem vas bo zagotovo navdušila restavracija à lacarte Oliveto v hotelu Aminess Maestral. Za sproščene trenutke izberiteprostrano teraso bara „Oleandar“ ob koktajlih, klepetu in pogled na morskizaliv. Tople poletne večere pa izpolnite z veselimi ritmi ob bazenu v centruzabave Punto Mare.


V kampu Aminess Sirena vas čaka dobra zabava, kamor koli seobrnete. Zato nikar ne bodite sramežljivi in izkoristite vse, kar se vam ponuja.Poskusite zabavno vožnjo s skuterjem ali pedalinom. Telovadite v morju aliigrajte tenis na enem od 17 igrišč. Udeležite se športnih turnirjev, če pa sizaželite raziskati Istro na kolesarskih stezah, izposodite kolesa za vsodružino. Malčke odpeljite v Miramì Mini klub na zabavne delavnice, najstnike papustite, da se z vrstniki pomerijo v igranju biljarda ali Play Stationa. Takovam bo ostalo obilo časa, da se zaljubite v center zabave Punto Mare na obalimorja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.