Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MIRABILANDIJA - NEPOZABEN IZLET ZA VSE GENERACIJE, Ravenna, Italija - 62,90 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* za 1 osebo, 2-dnevna vstopnica za zabaviščni park Mirabilandija za 1 osebo

MIRABILANDIJA - NEPOZABEN IZLET ZA VSE GENERACIJE, Ravenna, Italija - 62,90 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* za 1 osebo, 2-dnevna vstopnica za zabaviščni park Mirabilandija za 1 osebo

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mirabilandija je eden največjih zabaviščnih parkov v Evropi! Vnjem boste uživali na kar 44 atrakcijah in si ogledali številne predstave vživo. Park se ponaša z najvišjim ’’vlakom smrti’’ v Evropi, ki doseže hitrostpreko 100 km/h.Poleg te glavne atrakcije se boste lahkopopeljali tudi z velikim vrtečim razglednim kolesom in uživali v še marsičem.Nepozabne so tudi številne predstave, med katerimi je najbolj znana kaskaderskapredstava po vzoru filma Policijska akademija. V parku je kar nekajrestavracij, tako da ne boste lačni.


PROGRAM POTOVANJA:


1. dan: LJUBLJANA– MIRABILANDIJAZbirališčeudeležencev potovanja na odhodnem mestu in vožnja mimo Benetk in Ravenne v zabaviščni park Mirabilandija, kjer Vaspričakuje kar 44 atrakcij in adrenalinskih doživetij. Spust s splavi po brzicahRio bravo, nori spust s čolnom čez 27 m visoki slap Niagara,  drugi najvišji vrtiljak v Evropi, skoki sstolpa, prosti pad, I Speed (od 0 – 120 km v 2,2 sekundah), izstrelitev… Neprezrite najvišjega evropskega adrenalinskega vlaka smrti – »Katun rollercoster«. Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše obiskovalce, ki si bodopark lahko ogledali z panoramsko železnico in se zabavali na njim prilagojenihatrakcijah. Uživali boste pri ogledu številnih predstav, med katerimi jenajbolj znana kaskaderska predstava  in v3 novih atrakcijah na novi lokaciji divjega zahoda -  »Far west valley«  Nastanitev v hotelu in nočitev.


2. dan: MIRABILANDIJA– LJUBLJANA
Po zajtrku odhodnazaj v zabaviščni park Mirabilandija, kjer se bo zabava za vse generacije nadaljevalado popoldanskih ur. Ob 18.00 odhod proti Sloveniji in prihod domov v nočnihurah.


Vstopna mesta: Maribor - avtobusna postaja 02.00 , Celje - dvorana Zlatorog 02.50, Brežice – parkirišče Lidl 02.15, Novo mesto – Supernova 02.45,  Ljubljana - Dolgi most ob 04.00, Sežana 4.45 trgovski center TUŠ, Nova Gorica- Šempeter, Petrol  05.15. (Odhod iz MB, Celja, Novega mesta in Brežic bo izveden v primeru najmanj 25 prijav).


Vstopne postaje: 27. 4., 22. 5., 24. 6., 14. 7., 26. 8. in 23. 9.: Maribor, Celje, Ljubljana, Postojna, Sežana. 1. 5., 17. 6., 25. 6., 22. 7. in 16. 9.: Brežice, Novo mesto, Ljubljana, Nova Gorica (Odhod iz Maribora, Celja, Brežic in Novega mesta bo izveden v primeru najmanj 25 prijav).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.