Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ubon Thai: 50-minutna masaža v PARU ali paket 2-eh masaž -57%

Ubon Thai: 50-minutna masaža v PARU ali paket 2-eh masaž -57%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Poskrbite za svoje telo in duha ter se sprostite ob odlični tradicionalni tajski masaži ali nežni masaži z aromatičnimi olji. 50-minutna istočasna masaža v paru ali paket 2-eh masaž že od 43 €, namesto 100 €.


  
  
Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro tradicionalna tajska masaža ali masaža z aromatični olji za 1 ali 2 osebi:2x 50-minutna tradicionalna tajska masaža v PARU ali paket dveh masaž -57%:Ponudbo lahko koristita 2 osebi za en obisk ali 1 oseba za dva obiska.Le 43 €, namesto 100 € za 1 ali 2 osebi! 2x 50-minutna masaža z aromatičnimi olji v PARU ali paket dveh masaž -57%:Ponudbo lahko koristita 2 osebi za en obisk ali 1 oseba za dva obiska.Le 47 €, namesto 110 € za 1 ali 2 osebi!Obe ponudbi vključujeta:2 osebi se lahko masirata sočasno.Tradicionalna tajska masaža je klasična tajska masaža, ki je namenjena prekrvavitvi telesa, masaža z aromatičnimi olji pa je nežnejša in namenjena sprositvi telesa in duha.Ponudbo lahko koristita 2 osebi za en obisk ali 1 oseba za dva obiska.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.5.2017.Opis ponudbe
Vzemite si čas zase, pozabite na zunanji svet in se prepustite odlični masaži v centru Ubon Thai. Za vas so pripravili edinstven paket masaž, kjer lahko izbirate med tradicionalno tajsko masažo ali masažo z aromatičnimi olji.
Tradicionalni tajski način masiranja spodbuja krvni obtok, sprošča napetost mišic ter ustvarja prijetno počutje in sproščenost. Maser masira s prsti in dlanmi, z rahlim raztezanjem za preprečevanje utrujenosti, tako da je velika koncentracija na akupresurnih točkah po celem telesu.
Za sprostitev telesa in duha je najboljša nežna masaža z aromatičnimi olji s tehniko glajenja in spodbujanja akupresurnih točk. Ta pomirujača in nežna, a hkrati učinkovita masaža izkoristi vse sestavine eteričnih olj, da delujejo na kožo in vas s svojimi prijetnimi vonjavami pa sprostijo telo in duha.
Ekipa Mestoidej o ponudniku: "V Salonu Ubon Thai, ki se skriva na obrobju Ljubljane, in kjer diši po tajskih dišavah, se lahko popolnoma sprostiš. Tajska masaža je malce drugačna od sprostitvene, vendar se po masaži počutiš mnogo bolje. Masira Slovenka, ki pa se je prave tajske masaže naučila od Tajk. Tam se lahko zares vsaj malo odklopiš, preden se vrneš v svoj vsakodnevni ritem."-K. R., 10.2.2017
Plačajte le 9 € (2x 50-min. tradicionalna tajska masaža) ali 9,50 € (2x 50-min. masaža z aromatičnimi olji) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Paket dveh masaž za dve osebi, v Ubon Thai, vas bo stal že od 43 €, namesto 100 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 051 829 981 ali reflexoterapija@gmail.com.Termina ni možno rezervirati brez kode potrdila.Natisnjeno potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Ob rezervaciji je potrebno navesti ali gre za koriščenje masaže v paru ali 2 zaporednih obiskov.Lokacija ponudnika: Prušnikova 79, 1210 Ljubljana.Ponudbo lahko koristita 2 osebi za en obisk ali 1 oseba za dva obiska.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 15.5.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom:34 € (2x 50-min. tradicionalna tajska masaža) ali 37,50 € (2x 50-min. masaža z aromatičnimi olji)Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazne slike so simbolične.O ponudniku:
Ponudnik: Ubon Thai Kontaktni podatki: 051 829 981 ali reflexoterapija@gmail.com Lokacija ponudnika: Prušnikova 79, 1210 Ljubljana

 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.