Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Vrhunska krema @Original "RX Cosmetics", ki v 1-minuti odpravi GUBE, izbriše PODOČNJAKE in naredi LIFTING OBRAZA + BREZPLAČNA poštnina

Vrhunska krema @Original "RX Cosmetics", ki v 1-minuti odpravi GUBE, izbriše PODOČNJAKE in naredi LIFTING OBRAZA + BREZPLAČNA poštnina

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Leta minevajo, koža se stara in ni več tako elastična kot je bila nekoč. Naj se še tako trudimo, globokih gub, izraznih črt ter temnih vrečic pod očmi, ki so na našem obrazu že vrsto let, se enostavno ne da več odstraniti - razen z dragimi in bolečimi postopki. Za vse, ki vas slednji ne mikajo preveč, je tu prava rešitev za vas - vrhunska krema RX Cosmetics. RX formula zavrti čas nazaj takoj po nanosu in v dobri minuti prekrije znake staranja.
Pomladite se za več let le v 1 minuti z vrhunsko kremo "RX Cosmetics", ki v izredno hitro odpravlja gube, prekrije podočnjake in v zelo kratkem času vidno pomladi vaš obraz. Krema RX je varna za uporabo, brez stranskih učinkov, nanjo pa prisega več kot 1 milijon uporabnic, med njimi se najdejo tudi številne zvezdnice in znani obrazi.
Uporaba in delovanje: RX kremo nanesite na suho in čisto kožo, nato pa jo pustite, da se posuši (1-2 minuti). Pred uporabo je najbolje, da si območje nanosa okoli oči splaknete s toplo vodo in obrišete z mehko blazinico ali vato. Območje nanosa mora biti suho, brez ličil, tonerjev in ostale kozmetike. Krema je brezbarvna. Delovala bo približno 8-10 ur, toliko časa bo trajal tudi vaš mladostnejši videz. Izdelek ob pravilni uporabi deluje takoj, učinek liftinga gub, podočnjakov in izbraznih črt bo viden nemudoma. Izdelek zadostuje za 80-100 nanosov, kar pomeni, da bo tudi ob vsakodnevni uporabi, zadostoval kar za 3 mesece!
Če se želite prepričati o učinkovitem delovanju formule RX, si oglejte videoposnetek:


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.