Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

FIRENCE in BISERI Toskane - 2-dnevni izlet (8.4. in 9.4.2017) z agencijo goHolidays - odhod iz LJUBLJANE, SEŽANE, NOVE GORICE, CELJA in MARIBORA

FIRENCE in BISERI Toskane - 2-dnevni izlet (8.4. in 9.4.2017) z agencijo goHolidays - odhod iz LJUBLJANE, SEŽANE, NOVE GORICE, CELJA in MARIBORA

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Toskana je zibelka italijanskega jezika, književnosti in renesanse je ena najbolj zanimivih in lepih pokrajin Italije. Pokrajino zaznamujejo zeleni griči z nasadi oljk, vinske trte, kamnite hiše in vile pa tudi z obzidji obdana mesta, bogate vinske kleti, usnjeni izdelki in ročne obrti ter vina Chianti, Brunello, Vernazza. Prepričajte se sami in se z goHolidays odpravite na 2-dnevni izlet v enega izmed najlepših področij Italije!!
PROGRAM1. DAN: LJUBLJANA - FIRENCE - TERME MONTECATINI
Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most v Ljubljani ob 04.00. Vožnja mimo Benetk in Bologne. Z nekaj vmesnimi postanki bomo prispeli v Firence, očarljivo mesto v Toskani. Odpravili se bomo na ogled glavnih znamenitosti mesta: Piazzale Michelangelo, katedrala, krstilnica, cerkev sv. Križa, Dantejeva rojstna hiša, Ponte Vecchio, Gallerie Degli Uffizi … Nekaj prostega časa za ogled enega izmed muzejev ali samostojen sprehod po renesančnem mestu. V popoldanskem času možnost obiska oljarne, kjer pridelujejo olivno olje (doplačilo). Nadaljevanje vožnje do hotela v Toskani in nočitev.
2. DAN: TERME MONTECATINI - SIENA - LJUBLJANA
Vožnja po idilični pokrajini vse do očarljivega mesta Siene. Siena se s svojim slikovitim srednjeveškim mestnim jedrom (zaščitenim kot Unescova svetovna dediščina) in ozkimi ulicami človeku zelo hitro prikupi. Piazza del Campo, na kateri je tudi občudovanja vreden dosežek gotike – Palazzo Pubblico, je trg, kjer že petsto let dvakrat v poletju priredijo slavni festival Palio. Po ogledu prosto. Sledi vožnja proti domu, kamor prispemo v poznih nočnih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.