Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA Z MANDLJEVIM OLJEM IN KAPLJICAMI 31 (70 MIN)! Odlična sproščujoča masažna kombinacija. Studio Kvdadrus, Lj!

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA Z MANDLJEVIM OLJEM IN KAPLJICAMI 31 (70 MIN)! Odlična sproščujoča masažna kombinacija. Studio Kvdadrus, Lj!

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA: PROTI BOLEČINSKA MASAŽA z mandljevim oljem 60 min + Masaža senc s zeliščnim oljem 31 - 10 minutmasira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, ZATO JE NUJNA PRAVOČASNA REZERVACIJAdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska olja
tudi pri nekaterih specialnih masažah pa je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijarok unovčenja: 1.05.2017PROTI BOLEČINSKA  MASAŽA TELESA - 60 minut
Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade.
Proti bolečinska 70  minutna masaža z mandljevim oljem in kapljicami 31, ki so dodane olju je odličen način za blaženje posledic stresnega življenja. Kombinacija masažnih tehnik vas bo popeljala do popolne umiritve. Vsa olja ki jih uporabljamo so slovenskega porekla,  visoko kvalitetna in obogatena z vitamini.
Masaža senc s zeliščnim oljem 31 - 10 minut
Zeliščno kapljice 31 so sestavljene iz kar 31 rastlin. Naj jih naštejem vsaj nekaj..evkalipt, poprova meta, pomaranča, janež, limonska trava, citrona, bor, rožmarin, česen, cipresa, sivka, majaron, bazilika, itd.
Skupek teh zelišč so fantastične kapljice 31. Kapljice so narejene po originalnem švicarskem receptu in ste verjetno že slišali za njih. Uporabljajo se za osvežitev nog, za nego lasišča, po britju, kot dodatek h kopelim. Namenjen  so tudi masaži.
Kapljice dodamo osnovnemu olju za masažo. Olje nato nanesemo na telo, še posebej na mesta, ki so prizadeta zaradi različnih dejavnikov ( hudi telesni napori, poškodbe, udarnine. V našem salonu vam bomo takšno olje nanesli tudi na čelo in vam jih utrli v kožo. Kapljice ne vsebujejo alkohola, ne mastijo in se hitro posušijo.
ZAKAJ KAPLJICE 31 ?
Ker :
Zmanjšujejo bolečinoPoživijo krvni obtokVečajo odpornostBlagodejno vplivajo na dihalaPomirijo čutedelujejo proti vnetno 
 
 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.