Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILLA TRIANA, Zadar, Dalmacija, Hrvaška - 80 EUR - 2x nočitev v Standard sobi z balkonom (morska stran) za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (cocktail)

VILLA TRIANA, Zadar, Dalmacija, Hrvaška - 80 EUR - 2x nočitev v Standard sobi z balkonom (morska stran) za 2 osebi, Pijača dobrodošlice (cocktail)

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Očarljiva vila svojim gostom zagotavlja nepozaben oddih na morju, ponaša pa se z odlično lokacijo na plaži Borik/Diklo v Zadru. Svoje goste pričakuje s klimatiziranimi sobami luksuznega dizajna in studiji z brezplačnim Wi-Fi-jem in satelitsko televizijo, poleti pa vam nudi tudi zunanji bazen mediteranskega stila s pogledom na čudovit horizont. Samo pogled na slike te razkošne vile vas bo prepričal, da se odpravite v Zadar...


Nekatere sobe te razkošne vile ponujajo pogled na morje in otoke, v nekaterih se boste lahko sprostili tudi na balkonu. Za popolne in brezskrbne počitnice bo poskrbel bujen vrt z ležalniki in zunanjim bazenom, kjer se lahko prepustite vodnim norčijam od aprila do oktobra. Proti doplačilu lahko gostje obiščejo tudi Spa center v bližnjem hotelu (300 metrov od vile). Villa Triana organizira tudi prevoz in dnevne ekskurzije do Plitvičkih jezer, slapov Krke in do Kornatov. 


Zadar, mesto Zlata, je pravi raj sonca, toplega morja, oljk, vina, rib, pesmi, slikovitih naselij s hišami iz kamna, z eno besedo – Mediteran. Blaga mediteranska klima in čisto morje sta idealna za pridelavo olivnega olja in zdrave organske hrane, ki si jo lahko privoščite v enem izmed vrhunskih zadrskih restavracij. V Zadru lahko nemoteno uživate v lepotah peščenih plaž ter kamnitih in divjih plaž, kjer boste dan preživeli v idiličnem miru, tišini in osami. Zadarsko področje je znano po številnih manjših otokih in pravih turističnih destinacij za vse ljubitelje potovanj. Biser zadrskega arhipelaga so Kornati in istoimenski narodni park. Mesto ima tudi svojo kolekcijo cerkvene umetnosti, bolj znano kot Zlato in srebro Zadra, medtem ko je spomeniška dediščina svetovnega pomena in vidna na vsakem koraku.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.