Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ČUDOVITI BENELUX, Amsterdam, Nizozemska - 238 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo

ČUDOVITI BENELUX, Amsterdam, Nizozemska - 238 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nizozemska, Belgija, Luksemburg - odlična cena za super izlet!


1.DAN: SLOVENIJA ­– NIZOZEMSKA: 
Odhod avtobusa v poznih popoldanskih urah iz navedenih vstopnih mest.Nočna vožnja proti Nizozemski. 


2.DAN: AMSTERDAM: Dopoldne prihod v Amsterdam in ogled glavnihznamenitosti: glavni trg Dam s Kraljevo palačo, Židovsko četrt,Rembrandtovo hišo, se ustavili pred hišo Ane Frank, cvetlično tržnicoBloemenmarkt ... Obiskali bomo brusilnico diamantov, se sprehodili skozinjihove razstavne prostore ter si ogledali demonstracijo obdelave,nato pa se po želji zapeljali z ladjico po mestnih kanalih (doplačilo).Popoldne prosto za sprehode in nakupe spominkov. Po želji lahko obiščetetudi katerega izmed odličnih muzejev kot sta Rijksmuseum ali VanGogh, ali pa se podate v svetovno znano pivovarno Heineken, kjer boste naizredno zabaven in interaktiven način spoznali skrivnost njihovegauspeha. Zvečer nastanitev v hotelu v mestu ali širši okolici.


3.DAN: JUŽNA HOLANDIJA - BRUSELJ: Dopoldnese bomo podali proti južni Holandiji. Najprej bomo obiskaliDen Haag, glavno mesto južne Holandije, kjer domuje parlament. Pot nas bo nato vodila do Scheveningena, največjeganizozemskega letovišča in v Keukenhof, ki vsako leto med koncemmarca in koncem maja pripravijo nepozabno razstavo cvetja-»pomladnivrt«, kjer je razstavljenih 6 miljonov cvetlic.. Nato nas bo potvodila naprej do mestece Delft, ki je v svetu znano po izdelkih izkeramike. Vožnja mimo Rotterdama, enega največjih pristaniškihmest na svetu, ki mu poseben pečat dajejo sodobne zgradbe.Vožnja do Bruselja in nastanitev v hotelu v mestu ali okolici. 


4.DAN: BRUSELJ – LUKSEMBURG: Po zajtrku ogled znamenitosti Bruslja (z javnimiprevoznimi sredstvi): kraljevska palača, katedrala, Atomium, mestnahiša in slikovite cehovske hiše na Velikem trgu. V bližini se nahajasimbol Bruslja, drobni bronasti kipec Manneken Pis - »fantek, ki lula«.Pravosodna palača je znana kot največja zgradba iz 19. stoletja vEvropi. V prostem času predlagamo pokušino znamenitega bruseljskegakrompirčka ali obisk muzeja čokolade. Za konec se bomo zapeljali še mimoznanih evropskih institucij kot je recimo zgradbaEvropskega parlamenta. Popoldne odhod proti Sloveniji. Vvečernih urah kratek postanek v Luksemburgu, mestu, ki je nastalo obsotočju rek Petrusa in Alzeta okoli trdnjave, ki je poleg katedrale glavnaznamenitost. Nadaljevanje poti proti Slovenji.


5.DAN: SLOVENIJA: Prihod v Slovenijo predvidoma v dopoldanskih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.