Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL SUNCE, Podstrana, Dalmacija, Hrvaška - 125 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL SUNCE, Podstrana, Dalmacija, Hrvaška - 125 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Očarljiv novi družinski hotel Sunce, v katerem lahko uživate v harmoniji morja, ki vas boža, in gore Mosor, ki vas varuje s svojim skalovjem, se nahaja v mirnem mestu Podstrana ob samem izhodu iz Splita proti Dubrovniku. Zaradi zelo dobrih prometnih povezav se boste med svojim oddihom lahko odpravili do najlepših dalmatinskih otokov Brač in Hvar, morda tudi v smeri kamnite Zagore ali Medžugorja, ali pa do narodnega parka Krka, pa tudi Solina (antične Salone), Trogirja, Omiša ... Na voljo imate nešteto možnosti.


Hotel Sunce je majhen družinski hotel. Za sproščujoči oddih nudi 10 dvoposteljnih sob z razgledom na morje in veliko zakonsko posteljo ali dvema enojnima posteljama, 4 apartmaje za tri osebe in 2 velika apartmaja za štiri- oz. petčlansko družino ali skupino.


Plažo in sprostitev lahko za trenutek zamenjate za vrvež starega mesta Split z Dioklecijanovo palačo, ozkimi uličicami in duhom preteklosti, s katerim je prepojen sleherni kotiček te stare rimske znamenitosti, ki je pod Unescovo zaščito kot neprecenljivi kulturni spomenik.


Ko se vrnete v hotel Sunce, se vrnete v mirno razkošje klimatiziranih sob, opremljenih s SAT-TV, internetnim priključkom, telefonom, mini barom in sefom. Prijazno in strokovno osebje hotela bo poskrbelo, da se boste enako dobro počutili tako v beach baru, sodobni restavraciji s pestro ponudbo jedi ali pa v savni in masaži ob bazenu.  


Bližina teniških in golf igrišč, rafting in kanu centra je kot nalašč za vse, ki si želite aktivno preživeti svoj dopust. Obiščite Dalmacijo in izkoristite priložnost za uživanje v morju, soncu in hotelu Sunce!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.