Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Cinque Terre, Parma in Mantova: 2-dnevni organiziran izlet v romantični Cinque Terre, Parmo in Mantovo že od 119 €

Cinque Terre, Parma in Mantova: 2-dnevni organiziran izlet v romantični Cinque Terre, Parmo in Mantovo že od 119 €

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Obiščite slikovite ribiške vasice nacionalnega parka Pet dežel, ki je v poslednjih letih eno najbolj obiskanih območij čudovite Italije. Panoramske fotografije iz ladjice na vasice, romantična vožnja z vlakom po predorih med...


         
Kaj ponudba vključuje?
3-dnevni izlet v Cinque Terre, Parmo in Mantovo:1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi hotela 3*.Avtobusni prevoz po programu,vožnja z ladjico ter vlakom po nacionalnem parku Cinque Terrre,ogledi po programu,turistično spremljanje/vodenje v slovenskem jeziku,organizacija,cestne pristojbine in parkirnine,osnovno nezgodno zavarovanje ter DDV.Zajtrki v Italiji so običajno preprosti: rogljiček ali kruh in namazi ter kava, čaj.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja na dan odhoda za termin 31.3.2017.Termin izleta: od 31.3. do 2.4.2017. Na voljo 3 lokacije odhoda: Odhodi iz Ljubljane in Sežane le 119 €:Termin odhoda: od 31.3.2017 do 2.4.2017Le 119 €, namesto 179 €! Odhod iz Celja le 129 €:Termin odhoda: od 31.3.2017 do 2.4.2017Le 129 €, namesto 189 €!Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o akcijski ceni velja do 31.3.2017.Opis ponudbe
CINQUETERRE, PARMA IN MANTOVA
Obiščite slikovite ribiške vasice nacionalnega parka Pet dežel, ki je v poslednjih letih eno najbolj obiskanih območij čudovite Italije. Panoramske fotografije iz ladjice na vasice, romantična vožnja z vlakom po predorih med vasicami in ohranjene ozke in barvite ulice, navdušijo še tako zahtevnega gosta. Obiskali bomo tudi Parmo – rojstno mesto velikega skladatelja Verdija, ki velja za kulinarično prestolnico države in eno najlepših manjših mestec severne Italije – Mantovo.
1. DAN V poznih večernih urah odhod iz Slovenije.
2. DAN Vožnja po severni Italiji mimo Benetke, Padovo, Bologne do Ligurske obale. Obiskali bomo Porto Venere, kjer bomo opravili jutranji ogled, čas pa bo tudi za jutranjo kavico v mestecu, kjer je se je nekoč sprehajal in ustvarjal slavni lord Byron. Z ladjico bomo pot nadaljevali mimo vasic Cinqueterre - do največje izmed njih Monterosso. Sledila bo vožnja z vlakom/turističnim vlakom do sosednje Vernazze in kasneje še do Manarole. Če bo odprta »Via del Amore« se bomo peš sprehodili še do zadnje vasice Riomaggire in se od tam z vlakom vrnili do La Spezie, kjer se bomo ponovno vkrcali na avtobus. V vasicah bo dovolj prostega časa za nakupe, lastne sprehode, fotografije in spoznavanje odlične ligurske kulinarike. Prevoz do hotela in nočitev.
3. DAN Po zajtrku vožnja do centra Parme. Parma velja za spomenik dobrega življenja. Sprehodili se bomo po mestu in videli: operni hišo, ki jo je dala zgraditi Napoleonova sestra Marija Luisa, ki je v času vladavine poskrbela za kulturo in dobre cestne povezave. Opera je bila dokončana 1829 in od takrta gostujejo tam najboljši solisti vsega sveta. Tu so prvič uprizorili Verdijevi operi Traviato in Rigoletta, med vrhunce pa štejejo leto 1872, ko sta si Verdijevo Aido ogledala celo waleški princ in danska kraljica. Ustavili se bomo pri mestni katedrali Duomo s škofovsko palačo in krstilnico ter na trgih Garibaldi ter Pace. Morda bo največji vtis na nas naredila Piazza della Pilotta z velikim muzejsko gledališkim kompleksom. Morda bo čas tudi, da obiščemo kakšno sirarno, kjer izdelujejo slavni parmezan (doplačilo).
Iz Parme se bomo odpravili v ljubko Mantovo. Mesto je bilo nekoč eno najbogatejših mest severne Italije in je bilo vrhunsko utrjeno. Iz treh strani ga še danes obdaja voda, najbolj pa navduši lepo ohranjen renesančni karakter mesta. Sprehodili se bomo po glavnem trgu, trgu Sordello in trg Mantegna. Čas za zadnje nakupe ali pozno kosilo/zgodnjo večerjo. Pozno popoldne se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.
Plačajte le 17,90 € (odhod iz LJ, SEŽ) ali 19,30 € (odhod iz CE) in pridobite potrdilo o akcijski ceni.Izlet v Cinque Terre, Parmo in Mantovo za 1 osebo, vas bo stal že od 119 €, namesto 179 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostal znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Ortogiardino Portenone: Izlet na cvetlični sejem in nakupovanje v outletu Villese že od 15,90 €
Opombe
Pred nakupom obvezno preverite proste kapacitete želenega termina.Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@goholidays.si najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam GoHolidays.si ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!Dodatne informacije na 030 680 234.Ponudba velja za 1 osebo.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Potrdilo o akcijski ceni velja do 31.3.2017.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji:101,10 € (odhod iz LJ, SEŽ) ali 109,70 € (odhod iz CE)Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.Vstopno mesto: Ljubljana iz parkirišča Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 22:45, Sežana izpred Hotela Safir ob 23:45, Celje iz parkirišča pred dvorano Zlatorog ob 21:45.Priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi. Odpoved potovanja manj kot 7 dni pred predvidenim odhodom iz zdravstvenih razlogov brez tega zavarovanja, ni razlog za vračilo celotne vrednosti vplačanega zneska. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Spremembe imen, vstopnega mesta ipd. manj kot 48 ur pred predvidenim odhodom se zaračunajo 5 €/osebo.Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov.Doplačila:turistična taksa cca 1,5 € na osebo, starejšo od 18 let- plača se na samem potovanju.Doplačilo za enoposteljno sobo 20 € na osebo.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Ponudnik Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.O ponudniku:
Ponudnik: Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.Lokacija ponudnika: Kobilje 223, 9227 KobiljeKontakt: 030 680 234 ali info@goholidays.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.