Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL MARINA, Rabac, Istra, Hrvaška - 58 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi (park stran) za 2 osebi, 1x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

HOTEL MARINA, Rabac, Istra, Hrvaška - 58 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi (park stran) za 2 osebi, 1x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tik ob prodnati plaži vas v zelenem sredozemskem okolju in v neposredni bližini mesta Rabac pričakuje cenovno dostopen Hotel Marina. S prostornimi sobami s pogledom na morje ali gozd, sprostitvijo v zunanjem bazenu z morsko vodo, obkroženem z borovci, pokušanjem specialitet v samopostrežni restavraciji ter večerno zabavo v disko klubu ali barih na plaži bodo družinske počitnice ali oddih postale prava mala čarovnija. Svoj užitek lahko dopolnite z obiskom zgodovinskega mesta Labin.


Živahni bari in nočno življenje Rabca le nekaj korakov stran od hotela, prijazno osebje in cenovno dostopna namestitev so dobri razlogi, da svoj dopust preživite v hotelu Marina.


Hotel Marina ima vrhunsko lokacijo – od morja in rabaškega sprehajališča je oddaljen 50 m, do središča mesta pa je le nekaj minut peš. Gosti lahko uživajo v cenovno dostopni namestitvi, veličastnem pogledu na Rabaški zaliv in bližini številnih barov, kavarn in nočnega življenja Rabca.


Biserno bele plaže Rabca s prodnatim peskom, atraktivne skale in nežen vstop v čisto turkizno morje so od hotela oddaljeni le 50 m. Hotel ima tudi zunanji bazen z morsko vodo s pool barom na terasi v naravni senci visokih borovcev.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.