Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL ALLEGRO, Rabac, Istra, Hrvaška - 68 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi (park stran) za 2 osebi, 1x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

HOTEL ALLEGRO, Rabac, Istra, Hrvaška - 68 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi (park stran) za 2 osebi, 1x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obnovljen all inclusive light družinam prijazen hotel Allegro v Rabcu, v zeleni oazi polotoka Sv. Andrea, je popoln kraj za družine in tiste, ki si želijo miru in nedotaknjene narave. Prostorne družinske sobe in studio apartmaji skozi panoramske stene ponujajo prelep pogled na zaliv le korak od plaže. Bližnji Maro club za otroke omogoča popolno sprostitev za starše. Hotel ponuja tudi obilje rekreacije ter programov za ljubitelje kolesarstva. V show cooking restavraciji so zaposleni izvrstni chefi.


Prepustite se sončnim žarkom na ležalniku ob prostornem zunanjem bazenu. Opazujte očarljiv Kvarnerski zaliv ali zaplavajte v morski vodi bazena, medtem ko vaši otroci uživajo v sosednjem plitvem bazenu. Spustite se do najbližje plaže v Rabcu ter odkrijte čisto modro-zeleno morje in plaže z značilnim prodom in skalami.


Vključite svoje otroke v animacijski program hotela in jim privoščite zabavne počitnice na morju. Na voljo bodo imeli strokovne in večjezične animatorje, ki bodo organizirali otroške zabave in igre ter igrišče, na katerem se bodo igrali s svojimi novimi prijateljčki. Lahko tudi sodelujejo v aktivnostih Maro Cluba v bližnjem hotelu Miramar.


Hotel Allegro z oznako »bike hotel« vam ponuja dodaten nabor storitev za kolesarje. Izkoristite ponudbo varne kolesarnice, najem kakovostnih gorskih koles, organizirane kolesarske izlete in okrepljen meni v restavraciji. Odkrijte naravne lepote in znamenitosti Rabca z okolico na dveh kolesih.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.