Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MORAVSKE TOPLICE - APARTMAJI BRUNARICA, Moravske Toplice, Slovenija - 54 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, Do 20% popust na kopalne karte za Terme 3000 in Terme Vivat

MORAVSKE TOPLICE - APARTMAJI BRUNARICA, Moravske Toplice, Slovenija - 54 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, Do 20% popust na kopalne karte za Terme 3000 in Terme Vivat

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Terme 3000 – Moravske Toplice so ene večjih term v Sloveniji in ponujajo spekter zabave za vse generacije. Vsak lahko najde nekaj zase: od razigranih vodnih norčij v enem največjih vodnih parkov, do umirjenih in sproščujočih trenutkov v objemu sence krošenj velikih panonskih dreves. Za zdravilna in lepotna razvajanja poskrbi wellness center z resnično bogato ponudbo. Poskrbljeno je tudi za potrebe poslovnih gostov, ki imajo zagotovljeno zasebnost in odmik od termalnega vrveža.


Kompleks Term 3000 nudi preko 5.000 m2 vodnih površin s številnimi možnostmi vodne zabave: našli boste tobogane, bazen za skoke v vodo, divjo reko – brzico, tobogan aqua-loop z obratom 360°, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, turške in finske savne, solarij, naravno "črno" in termo-mineralno voda, med počitkom pa tudi igralnico za otroke in restavracije! Termalni kompleks Moravskih Toplic nudi številne možnosti preživljanja prostega časa, od golfa, nogometa do plavanja, razigranega čofotanja in sprostitve v topli vodi.


Dobrodošli v apartmaje Brunarica, ki se nahajajo v prijaznem okolju Moravskih Toplic, v neposredni bližini Terme 3000 (100 m) in Terme Sončni park Vivat (150 m). Apartmaji so iz lesa, ki je topel in lep material, prostoru prinaša domačnost in toplino. Vsakdanji ritem in način življenja sodobnemu človeku narekujeta neprestano gibanje in hitenje, zato je zelo pomembno, da bivalno okolje nudi toplino in sproščujoče vzdušje. Vsak apartma ima svojo teraso. Apartmaji imajo vso kuhinjsko opremo, aparate za kave, posteljnino, kuhinjske krpe, kopalniške brisače, WIFI, TV. Pred apartmaji je zelenica z gugalnico, peskovnikom in toboganom.  

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.