Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Paket glasbenih 5 UR (5 x 45 min) učenja SAKSOFONA, KLARINETA ali KLJUNASTE FLAVTE v Glasbeni Točki v Ljubljani

Paket glasbenih 5 UR (5 x 45 min) učenja SAKSOFONA, KLARINETA ali KLJUNASTE FLAVTE v Glasbeni Točki v Ljubljani

40%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Ste si že od nekdaj želeli igrati inštrument pa ne veste, kje in kako začeti? Paket 5 glasbenih ur je idealna priložnost, da osvojite osnovne veščine in glasbene prijeme. Izbirate lahko med učenjem saksofona, klarineta ali kljunaste flavte. Paket je lahko tudi zelo lepo darilo za vaše najmlajše.
Paket zajema 5 glasbenih ur po 45 min, izbirate pa lahko med saksofonom, klarinetom in kljunasto flavto.
Saksofon
Saksofon je pihalnno glasbilo, ki je nastalo v Bruslju okoli leta 1840. To glasbilo ima lep in topel ton ter izredno zvočno zmogljivost. Saksofon je od 20 let naprej prvak jazzovske glasbe. Celotna družina saksofonov vključuje kar 7 instrumentov, med katerimi se najpogosteje uporabljajo sopran, alt, tenor in bariton. Za začetek učenja je primeren predvsem altovski saksofon.
Klarinet
Klarinet je najmlajši med orkestrkimi inštrumenti. Klarinet (it. clarinetto) je pihalo, ki so ga leta 1700 izumili v Nürnbergu. Današnji kakovostni klarineti so narejeni iz trdega afriškega lesa - ebenovine, medtem ko so začetniški izdelani predvsem iz plastike. Klarinet je eden izmed osnovnih inštrumentov simfoničnih, pihalnih in drugih orkestrov, zelo pogosto pa  se uporablja tudi drugje v glasbi.
Kljunasta (Blok) flavta
Kljunasta flavta je enostaven inštrument, izjemno primeren za začetnike v glasbi zaradi majhnega števila tonov - tudi postavitev le-teh je "logična" in zelo hmalu boste zaigrali prve melodije. Velikokrat je prav kljunasta flavta tisti inštrument, s katerimi otroci začnejo svojo glasbeno pot in jo kasneje nadaljujejo z drugimi inštrumenti (znanje kljunaste flavte je odlična popotnica za kasnejše učenje prečne flavte). To glasbilo je zaradi svoje preprostosti izredno priljubljeno med otroki. Iz kljunaste flavte bomo hitro izvabili lepe melodije, ki so ob spremljavi drugih inštrumentov sijajna izbira za različne nastope in proslave.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.