Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SENZOR za zaznavanje OGLJIKOVEGA MONOKSIDA model JKD-602

SENZOR za zaznavanje OGLJIKOVEGA MONOKSIDA model JKD-602

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Detektor ogljikovega monoksida MODEL JKD-602
Ogljikov monoksid je zelo strupen plin brez barve, vonja in okusa, zato ga ne moremo zaznati brez ustrezne opreme.
Detektor ogljikovega monoksida JKD-602 je visoko kakovostna alarmna naprava z zaslonom LCD, ki je namenjena za stalno spremljanje CO prisotnosti v zraku. V primeru povečane vrednosti CO, senzor vklopi optični in akustični alarm. Jakost akustičnega alarma je 85dB, kar pomeni, da je alarm zelo glasen. Območje merjenja koncentracije CO od 30ppm do 999ppm. Detektor ima tudi funkcijo pomnilnika, s katero si zapomni zadnjo vrednost koncentracije CO, ki je sprožila alarm.
V skladu z zahtevanimi standardi EN 50291-1:2010/A1:2012. ima detektor testno poročilo ter certifikat in je skladen z evropsko zakonodajo. Pravilnik o zahtevah za vgradnjo kurilnih naprav je začel veljati konec leta 2013, od 1. januarja 2017 pa je treba v vse prostore s kurilnimi napravami, ki so odvisne od zraka v prostoru, namestiti senzorje (po standardu SIST EN 50291-1) za preverjanje prisotnosti ogljikovega monoksida v prostoru. Pravilnik določa, da se lahko v primeru na novo vgrajenih kurilnih naprav na tekoča ali plinasta goriva v bivalne prostore vgradijo le kurilne naprave, ki delujejo neodvisno od zraka v prostoru, saj s tem prispevamo k varni uporabi kurilne naprave.
Detektor je primeren za stropno ali stensko montažo. Ima testni gumb, s katerim lahko preizkusite njegovo delovanje. Detektor oddaja tudi signal za prazno baterijo.
Detektor se napaja z baterijskimi vložki 3x1,5 V AA, ki NISO priloženi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.