Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Meta in bazilika: 5-hodno italijansko doživetje za 2 osebi le 48 €! Vključen tudi kozarc penine in teranov liker za oba.

Meta in bazilika: 5-hodno italijansko doživetje za 2 osebi le 48 €! Vključen tudi kozarc penine in teranov liker za oba.

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Dobrodošli v Meti in baziliki, odlični italijanski restavraciji v centru Ljubljane, kjer vam bodo postregli s tradicionalnimi italijanskimi dobrotami. Italijanska kuhinja je v svetu zagotovo med najbolj priljubljenimi. V tokratni ponudbi...


          
 
Kaj ponudba vključuje?
5-hodno italijansko doživetje, kozarec penine in teranov liker za 2 osebi:~ 2x kozarec penine,~ 2x bruskete z olivnim oljem: paradižnik, bazilika, tapenada, popečena panceta,~ 2x goveji carpaccio z mlado špinačo in kaprino majonezo,~ 2x fižolova krema v kozarcu /s popečenimi pinjami, kozicami in juliene čips,~ 2x file brancina z zeliščnim maslom in italijansko tapenado ter pečenim krompirjem,~ 2x tiramisu s hruškami v kozarcu,~ 2x teranov liker.Pristni italijanski okusi in čudovit ambient.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.5.2017, med tednom po 17. uri, čez vikend v času celotnega delovnika.Opis ponudbe
Italijanska kuhinja je zagotovo med najbolj priljubljenimi in znana skoraj po vsem svetu. Kdo ne obožuje pizze, testenin, tiramisuja in espressa? Razlog, da je tako zelo priljubljena, je v tem, da naključnemu kuharju dopušča številne možnosti lastne iznajdljivosti. Italijanske restavracije najdemo skoraj povsod, kar dokazuje, da je italijanska kuhinja strast tudi neitalijanov. Vanje zahajajo predvsem tisti, ki radi dobro in okusno jedo. 
Meta in bazilika je odlična italijanska restavracija v centru Ljubljane, kamor vas vabijo na tradicionalne italijanske dobrote. Ponujajo tudi privlačen ambient, postreglo vas bo prijazno osebje.
V tokratni ponudbi so pripravili odličen 5-hodni meni: bruskete z olivnim oljem, goveji carpaccio, fižolovo kremo, file brancina in tiramisu s hruškami. Pred jedjo vam bodo postregli s kozarcem penine, po sladici pa sledi še teranov liker.
Plačajte le 9,60 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 5-hodno italijansko doživetje s kozarcem penine in teranovim likerjem za 2 osebi vas bo stalo le 48 €, namesto 91,60 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 9,60 €, preostalih 38,40 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku izključno na info@metainbazilika.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika:  Rimska cesta 25 a, 1000 Ljubljana.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.5.2017, med tednom po 17. uri, čez vikend v času celotnega delovnika.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 38,40 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Odpiralni čas: od ponedeljka do petka od 7h do 22h, sobota in nedelja od 12h do 20h.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Meta in bazilika Kontaktni podatki: 051 350 750, info@metainbazilika.si Lokacija ponudnika: Rimska cesta 25 a,1000 Ljubljana

 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.