Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI NIKOLIĆ, Gradac, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev v apartmaju s pogledom na morje za do 6 oseb, Brezplačen Wi-Fi

APARTMAJI NIKOLIĆ, Gradac, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev v apartmaju s pogledom na morje za do 6 oseb, Brezplačen Wi-Fi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Gradac se nahaja v starem ribiškem mestecu na slikoviti Makarski rivieri. Gradac je zadnji biser v nizu biserov Makarske riviere z eno najdaljših prodnatih plaž na Jadranu. 


Gradac ima edinstveno pozicijo, na pol poti je med Splitomin Dubrovnikom, v bližini številnih naravnih lepot: Baćinska jezera (8 km),delta reke Neretva (15 km), park Biokovo z urejenimi sprehajalnimi stezami terkolesarskimi stezami.Apartmaji Nikolič se nahajajo v mirnem delu turističnopopularnega mesteca Gradac, poleg kulturnega spomenika Gradina, v starem delumestu.


Apartmaji so 60 metrov oddaljeni od plaže, trgovin in restavracij. Polegugodne cene vam nudijo tudi brezplačen brezžični internet ter brezplačnoparkirišče. Apartmaji so klimatizirani, vsi dodatni stroški pa so vključeni vceno.Izkoristite popust za uživanje v gastronomski ponudbiDalmacije ter v lepem vremenu!


Apartma velikosti 80m2 ima 3 sobe z zakonsko posteljo, dnevno sobo, kuhinjo, wc. Dvorišče hiše ima čudovit pogled na morje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.