Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Masaža pri Alenki: Masaža celega telesa z aromatičnim oljem brusnice (70 minut) -58%

Masaža pri Alenki: Masaža celega telesa z aromatičnim oljem brusnice (70 minut) -58%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Tokratna ponudba za masažo je kot nalašč za tiste, ki želite sprostiti svoje telo in uživati v izredno blagodejni masaži, po kateri se boste počutili kot prerojeni. Sproščujoča masaža z aromatičnim oljem brusnice, ki je...


    
Kaj ponudba vključuje?
Masaža celega telesa z aromatičnim oljem brusnice 70 min. (10 min masaža lasišča, 40 min masaža celega telesa in 20 min refleksna masaža stopal).Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.5.2017.Opis ponudbe
Tokratna ponudba je kot nalašč za tiste, ki želite sprostiti svoje telo in uživati v izredno blagodejni masaži, po kateri se boste počutili kot prerojeni. Privoščite si sproščujočo masažo, ki je sestavljena iz masaže lasišča (10 min), masaže celega telesa (40 min) in refleksne masaže stopal (20 min).
Ta božanska masaža, v kateri boste celih 70 minut neskončno uživali, je tudi odlično darilo, zato lahko tudi drugim podarite tisto, kar bi želeli imeti tudi sami: darilo za telo in dušo.
SUHA MASAŽA LASIŠČA Eden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, preprečimo nastajanje prhljaja, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.
MASAŽA CELEGA TELESA Z AROMATIČNIM OLJEM BRUSNICE Masaža celega telesa je staro naravno zdravilo in človek jo tako uporablja že stoletja kot naraven način ohranjanja zdravja. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade... Masaža z aromatičnim vonjem sladkih brusnic nežno boža dušo, ter zapelje v osrčje popolnega ravnovesja. Še posebej priporočljivo za suho, k luskanju nagnjeno kožo. REFLEKSNA MASAŽA STOPAL Refleksna masaža stopal je metoda naravnega zdravljenja, ki aktivira zdravilne moči telesa in vzpostavlja ravnovesje ter zdravi vzroke, hkrati pa sproščujoče deluje na celotno telo in psiho. Masaža je idealna kot preventivna metoda za vzdrževanje zdravja. Podarite si sprostitev, ki jo vaše telo potrebuje po napornem delovnem dnevu ter se pustite razvajati spretnim rokam maserke z dolgoletnimi izkušnjami.
Masaža je ena izmed najenostavnejših in najstarejših zdravilnih terapij, ki ima številne pozitivne učinke na fizično in psihično počutje. Usmerjena na tiste dele telesa, kjer je prisotna bolečina ali napetost v mišicah. Nasveti Mestoidej:
na masažo pridite čisti in sveži,2h pred masažo ne zaužijte težjih obrokov,1h pred masažo spijte pol litra vode, ravno tako v roku 1h po masaži,na masažo pridite nekaj minut prej, da se umirite.Plačajte le 4 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 70-minutna masaža celega telesa z aromatičnim oljem brusnice vas bo stala le 19 €, namesto 45 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 4 €, preostalih 15 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 040 972 322 ali alenka.macuh@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika - obvezna identifikacija z natisnjenim potrdilom.Lokacija izvajanja storitve: Rimska cesta 35, 3311 Šempeter.Ponudba velja za 1 osebo.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.5.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 15 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: Masaža pri Alenki Kontaktni podatki: 040 972 322 ali alenka.macuh@gmail.com Lokacija ponudnika: Rimska cesta 35, 3311 Šempeter
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.