Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SOLARIS RESORT - VELIKA NOČ V HOTELU ANDRIJA, Šibenik, Hrvaška - 410 EUR - 3x nočitev v družinski sobi (pogled park) s teraso za 2 odrasli osebi in 2 otroka do 11,99 let, 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 odrasli...

SOLARIS RESORT - VELIKA NOČ V HOTELU ANDRIJA, Šibenik, Hrvaška - 410 EUR - 3x nočitev v družinski sobi (pogled park) s teraso za 2 odrasli osebi in 2 otroka do 11,99 let, 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 odrasli...

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zabavne družinske počitnice v tematskem družinskem hotelu čakajo na vas! Solaris Beach Resort je le 6 km oddaljen od prečudovitega zgodovinskega mesta Šibenik. S svojim položajem v bližini avtoceste ter letališč Split in Zadar je idealen kraj za vaš oddih. Na približno 4 km dolgi obali s 5 plažami in številnimi nastanitvenimi kapacitetami, obkrožen z gostimi gozdovi borovcev in poraščen z mediteranskim rastlinjem predstavlja enega največjih hotelskih objektov na Jadranu.


Hotel, ki je na Trip Advisorju ocenjen kot najboljši družinski hotel in je ob enem prvi pravi otroški hotel na jadranski obali bo najmlajšim kot tudi njihovim staršem, omogočil nepozaben oddih. Otroški hotel Andrija 4* je prvi tematski hotel za otroke na Hrvaškem. To je pravi raj za malčke in starše, ki bo vsako minuto oddiha popestril z obilico zabave in smeha. Otroci so tukaj VIP gostje, lahko bi jih poimenovali tudi VIP-ki, katerim je namenjen vsak kotiček. V otroškem hotelu Andrija si lahko vsak roditelj mirno oddahne, saj je to kraj, kjer so otroška sreča, veselje pa tudi varnost prioriteta osebja, oblečenega v kostume, ki vedno rado animira otroke.


Že takoj ob prihodu bodo otroci vedeli, da so prišli na posebno mesto. Notranjost hotela je olepšana z barvami in edinstveno scenografijo podvodnega sveta. Otroška recepcija, restavracija prilagojena otrokom, mini bife in mother's corner ter bogat animacijski program so samo del presenečenja, ki vas pričakuje v tem edinstvenem, domiselnem hotelu. Nekaj korakov stran je Family plaža s prijetnim dostopom do morja in atraktivnim otroškim gradom v bližini, poleg tega pa še prvi Aqua park na Jadranu!


Letos se odločite za zabavni oddih, ki bo posvečen vašim otrokom. Dovolite jim užiti najboljše zabavne trenutke in prelepe spomine s svojo družino, ki si jih bodo zagotovo zapomnili!




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.