Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

CELODNEVNI RELAX V WELLNESSU ŽIVA, Bled, Slovenija - 49,30 EUR - 80-minutna masaža z vročimi vulkanskimi kamni, 3-urni vstop v svet savn z bazeni

CELODNEVNI RELAX V WELLNESSU ŽIVA, Bled, Slovenija - 49,30 EUR - 80-minutna masaža z vročimi vulkanskimi kamni, 3-urni vstop v svet savn z bazeni

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Priznano alpsko letovišče Bled že stoletja navdušuje svetovljanske iskalce naravnih lepot in športnih izzivov. Tokrat vam Megabon nudi prekrasen relax dan v wellnessu Živa v hotelu Golf!


Hotel Golf se nahaja v parku starih dreves v središču Bleda in ima 150 sob in suit. Ponaša se s čudovitim razgledom na Blejsko jezero, Blejski grad in Julijske Alpe. V hotelu je sodoben konferenčni center, ki ponuja vse za odlično izvedbo kongresov in poslovnih srečanj. Ponudbo dopolnjuje eden najboljših wellness centrov v Sloveniji, hotelski bazeni pa bi lahko bili opisani kar bazeni z razgledom.


V Hotelu Golf se nahaja eden najboljših wellness centrov v Sloveniji. Wellness Živa je sodoben wellness center, ki nadaljuje bogato izročilo Riklijeve tradicije, oplemeniteno z modernimi pristopi in tehnikami. Ponuja masaže, svet savn, kopeli in različne nege obraza in telesa, ima pa tudi termalni bazenski del, ki predstavlja največji bazenski kompleks na Bledu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.