Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ODLIČNA CENA! SMOOTH SKIN komplet blazinic za HITRO, NEŽNO in NEBOLEČE ODSTRANJEVANJE DLAČIC + BREZPLAČNA poštnina

ODLIČNA CENA! SMOOTH SKIN komplet blazinic za HITRO, NEŽNO in NEBOLEČE ODSTRANJEVANJE DLAČIC + BREZPLAČNA poštnina

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Odstranite dlačice enostavno, varno, hitro in brez bolečin ter obenem naredite piling kože! Nič več ureznin in vraščanja dlačic! Nič več elektroliz, voskanja, britja, kemije in dragih laserskih posegov!
S pomočjo Smooth Skin se boste na enostaven način znebili dlačic na nogah, rokah, zgornji ustnici, licih, na bikini predelu in ostalih predelih telesa, kjer vas nadležne dlačice motijo in se jih želite znebiti. Znebili se boste nadležnih dlačic, pridobili pa gladko in mehko kožo, saj Smooth Skin obenem odstrani dlačice in vam naredi pilling kože. Hitro, enostavno, kjerkoli in BREZ NEVARNIH KEMIKALIJ! Lahko ga uporabite tudi na občutljivejših predelih, vašo kožo pa bo vedno naredil neverjetno gladko in brez dlak.
Smooth Skin komplet vam omogoča, da odstranite neželene dlačice in dobite svilnato mehko kožo brez bolečin ali neugodja plus piling ob istem času! Njen nežen učinek odstrani dlake in daje vaši koži poživljajoč zdrav, naraven in mladosten sijaj. S premikanjem blazinice s krožnimi gibi na čisti in suhi koži lahko nežno odstranite dlake hitro in enostavno, brez kakršnih koli bolečin in težav. Smooth Skin delovanje naprave je brez bolečin, v nasprotju z voskanjem. Vsako brusno ploščico je mogoče oprati in jo ponovno uporabiti. Smooth Skin deluje na vseh dolžinah dlak.
Uporabljate ga lahko na:
- nogah, rokah, zgornji ustnici, licih, v bikini predelu…


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.