Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ESHE BOUTIQUE HOTEL, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 40 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

ESHE BOUTIQUE HOTEL, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 40 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ESHE Boutique Hotel, ki je na novo zgrajen oktobra leta 2015,se nahaja v središču starega mestnega jedra Sarajeva, Baščaršiji, v mirni uliciin le dve minuti hoje do večjih turističnih znamenitosti.


Ima devet udobno in lepo urejenih sobe, v katerih se mešatradicionalno s sodobnim dizajnom. Ponuja udobno, zasebno in prijetno izkušnjo.Njegova notranjost se ponaša s turkizno, temno vijolično in čokoladno barvo,kar pripomore k toplemu vzdušju.


Vsaka soba je opremljena z udobnimi posteljami in elegantnim  pohištvom, s kopalnico, sušilcem za lase,delovno mizo, garderobno omaro, Wi-Fi internetom, LED TV-jem s kabelskimikanali.


Sprostite se lahko v mirnem in samotnem vrtu kavarne, beretečasopis ali knjigo, hkrati pa tudi najmlajši gostje lahko uživajo v varnemobmočju za igro.


Zajtrk v vrtni kavarni je sestavljen iz lokalnih gastronomskihproizvodov - sezonsko sveže sadje, omlete, različni kruhki z marmeladami, medin sir, kava, čaj in sokovi.


V bližini Sarajeva boste našli tudi osupljivo naravo zrekami in olimpijska pobočja smučišč. Na izlete lahko greste v bosanskenacionalne parke, ali pa obiščete Mostar, Travnik in druga mesta.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.