Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL PREMIER AQUA - WELLNESS PAKET, Vrdnik, Srbija - 334 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejena uporaba bazena s termalno vodo

HOTEL PREMIER AQUA - WELLNESS PAKET, Vrdnik, Srbija - 334 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejena uporaba bazena s termalno vodo

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nahaja se na idealnem položaju med Beogradom in Novim Sadom,na izviru termalne vode v termah Vrdnik, s sodobnim spa centrom, notranjim inzunanjim bazenom, konferenčno dvorano, restavracijo in bogato opremljenimisobami in apartmaji. Hotel Premier Aqua je idealna kombinacija naravnih lepotin miru Fruške gore z najnovejšo tehnologijo in udobjem hotela višje kategorije,ki lahko s svojo bogato vsebino zadovolji tudi najbolj zahtevne goste. Čeželite preživeti nepozabne trenutke, vdihniti zrak Fruške gore in občutiti mirsamostanov ter doživeti luksuzni 5 * - hotel, "Premier Aqua" jeidealno mesto za vas.


Vse enote v hotelu vključujejo televizijo z ravnim zaslonom,telefon, mini bar in sef. Kopalnice so opremljene s tušem, brezplačnimtoaletnim priborom in sušilcem za lase. Vsaka enota ima hipoalergenskoposteljnino in ponuja pogled na gore in na bazen.


Ta hotel je odlična izhodiščna točka za pohodništvo inraziskovanje okolice. Gostje lahko uživajo tudi v degustaciji v bližnjih vinskihkleteh. Avtobusna in železniška postaja se nahajata v Rumi, 15 km od hotela. Beogradse nahaja 60 km, Novi Sad pa 15 km od hotela.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.