Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hiša Krasna: Pomladni oddih v nadstandardni sobi v osrčju Krasa z ogledom Kobilarne Lipica za 2 osebi le 144 €

Hiša Krasna: Pomladni oddih v nadstandardni sobi v osrčju Krasa z ogledom Kobilarne Lipica za 2 osebi le 144 €

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Bodite med prvimi, ki bodo užili čare družinsko vodene hiše gostoljubnosti Krasna v vasi Lokev na Krasu. Izkoristite priložnost in si zagotovite spomladanski preporod! Naužijte se cvetoče narave, nadihajte blagodejnega zraka,...


            
Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v nadstandardni sobi za 2 osebi,1x domač kraški zajtrk za 2 osebi,1x večerja: 3-hodni užitek za 2 osebi,pijača dobrodošlice,1x ogled Kobilarne Lipica: vstop v park Kobilarne Lipica, spoznavanje lipicancev in ponijev, ogled muzeja kočij, dostop do 5 km sprehajalnih poti in ogled Kraške hiše.Pozna odjava - do 14 h.Brezplačen Wi-Fi internet,brezplačno parkirno mesto.Otrok do 4. leta brezplačno.*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.5.2017.*Za daljši oddih lahko kupite več potrdil in jih združite, po predhodnem dogovoru s ponudnikom.Opis ponudbe
Bodite med prvimi, ki bodo užili čare družinsko vodene hiše gostoljubnosti Krasna v vasi Lokev na Krasu. Izkoristite priložnost in si zagotovite spomladanski preporod! Naužijte se cvetoče narave, nadihajte blagodejnega zraka, uživajte v razvajanju gostiteljev in se vrnite v svoj vsakdan spočiti ter polni nove energije. Ali ste vedeli, da je Lokev največja vas v Sloveniji?
Spočit duh je doma v spočitem telesu. Prenočite v eni od sob, kjer bodo brezskrbne sanje dišale kot rožni vrt, kjer je sprehod v mesečini večerno darilo za dušo, ali kjer je sončno jutro prvi nasmeh dneva!
Obiščite njihov Hram, ki vas bo navdušil, gurmanski pečat pa mu bo dala poroka vina s kraškim pršutom in sveže pečenim kruhom.
Spoznajte Kras, saj Krasna z bližnjo okolico ponuja vse za sprostitev in aktivno preživljanje prostega časa: naravo, ki prerodi, užitke, ki razveseljujejo in umetnost, ki navdihuje. Oglejte si najstarejšo kobilarno z neprekinjeno vzrejo konj na svetu Kobilarno Lipica, bližnje jame Vilenica, Škocjanske jame ali preprosto sprehod po kraški vasi.
Uživajte v nebeškem miru ob spremljanju pesmi ptic, saj dan, v katerem užijemo vsak trenutek, je popoln.
Kraški zajtrk vključuje: domače marmelade, domač kruh, domače jogurte, domačo ricotto, žitarice, domače kraške mesnine: pršut, panceta, salama, domače sire, sveže in suho sadje, domače sladice, domač jabolčni sok, pomarančni sok, prava Krasna kava LAVAZZA.
Primer večerje: 3-hodni užitek, ob kraških dobrotah, ki popotnika popeljejo tako v tradicijo kot v sodobnost Krasa:
Pozdrav iz kuhinje***Juha gomoljne zelene
***File piščanca s črnim orehom in pršutom, pire krompir z olivnim oljem, sezonska zelenjava
***Pomarančna tortica z olivnim oljem in čokolado
***
Plačajte le 27 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Pomladni oddih v Hiši Krasna, nočitev v nadstandardni sobi, ogled Kobilarne Lipica za 2 osebi, vas bo stal le 144 €, namesto 214 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 27 €, preostalih 117 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na info@krasna-hisa.si ali 040 214 226.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Lokev 78, 6219 Lokev.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.5.2017 od četrtka do ponedeljka, razen od 14.4. do 17.4.2017. Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 117 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Turistična taksa 1,27 € na osebo/noč.*Otroški popusti in doplačila:Otroci do 4. leta  brezplačno, otrok od 4. do 10. leta na dodatnem ležišču prejme 50% popust na redno ceno, otrok od 10. do 14. leta na dodatnem ležišču prejme 30% popust na redno ceno.Meniji so sezonski in se zaradi tega posamezni hodi lahko spreminjajo.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.O ponudniku:
Ponudnik: Hiša Krasna Kontaktni podatki: info@krasna-hisa.si ali 040 214 226 Lokacija ponudnika: Lokev 78, 6219 Lokev
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.