Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PRVOMAJSKI GARDALAND, Gardaland, Italija - 63 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, Vstopnica v Gardaland

PRVOMAJSKI GARDALAND, Gardaland, Italija - 63 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, Vstopnica v Gardaland

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ob Gardskem jezeru obstaja dežela, kjer lahko postane resnica vsaka stvar, ki jo premore domišljija. Sprehodite se med faraoni, palčki in gusarji ter doživite neverjetne adrenalinske izkušnje. Doživite pravo zabavo v največjem italjanskem zabaviščnem parku.


Program potovanja: Odhod avtobusa ob 5.00 z obračališča mestnega prometa na Dolgem mostu v Ljubljani. Vožnja proti Italiji do Gardalanda. Celodnevni ogled številnih zanimivosti sveta, kjer vsakdo najde nekaj zase. V parku so štiri tematsko različne vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), številne trgovinice, restavracije, predstave, za katere skrbi več kot sto petdeset animatorjev. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer bodo mladi nadebudneži lahko raziskovali drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali pa se pozabavali z ostalimi igrali in maskotami parka. Drugi boste obiskali Hišo norosti, kjer je vse mogoče, si ogledali predstavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, X raptor, nori Oblivion in deželo Kung Fu pande. Proti doplačilu lahko obiščete v sklopu Gardalanda tudi akvarijski kompleks »Sea life«–magični morski svet. Prav vse atrakcije pa zagotavljajo obilo zabave in dovolj razlogov, da obiska parka ne smete zamuditi. Odhod okrog 18.00 po navodilu vodnika. Vožnja proti domu, kamor je prihod predviden pozno zvečer.


Odhodi: Ob predhodni najavi (ob rezervaciji) je možen vstop na: POČIVALIŠČU LOM, približno 20 min po odhodu iz Ljubljane; POČIVALIŠČU RAVBARKOMANDA, približno 30 min po odhodu iz Ljubljane; SEŽANA, pred železniško postajo, približno 60 min po odhodu iz Ljubljane

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.