Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

UMAG - HOTEL SOL GARDEN ISTRA ALI HOTEL SOL UMAG, Umag, Istra, Hrvaška - 72 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v Classic sobi (park stran) za 2 osebi, Namestitev v Hotelu Sol Garden Istra ali Hotelu Sol Umag (glede na razpoložljivost)

UMAG - HOTEL SOL GARDEN ISTRA ALI HOTEL SOL UMAG, Umag, Istra, Hrvaška - 72 EUR - 1x nočitev s polpenzionom v Classic sobi (park stran) za 2 osebi, Namestitev v Hotelu Sol Garden Istra ali Hotelu Sol Umag (glede na razpoložljivost)

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Sol Garden Istra v Imagu je idealna izbira za družine z otroki in rekreativce. Vodni park z bazeni, slapi in drugimi atrakcijami, je idealna izbira za družinske počitnice in zabavo. Hotel se nahaja v Kotoro Resortu in je le 200 metrov oddaljen od morja.


Hotel Sol Garden Istra je eden izmed najboljših družinskih hotelov na Hrvaškem. Prečudovito okolje, dobra hrana, spa tretmaji in kakovostne storitve ter vsi elementi, ki bodo olajšali bivanje staršem, otrokom pa bodo zagotovili nepozabne počitnice! Uživajte s svojimi otroki na zunanjem kompleksu bazena s številnimi atrakcijami ali v novem Aqua Parku s tobogani in vodnim igriščem! Melia Hotels Activities Team bo poskrbel za zabavo s številnimi dnevnimi in večernimi aktivnostmi za otroke vseh starosti. Wellness Center hotela ima največji prostor za sprostitev v Umagu in je mesto, v katerem lahko občutite vse čari avtohtonih proizvodov. Izberite enega izmed številnih tretmajev za nego telesa z medom, oljčnim oljem, sivko ali tartufi in popolnoma poživite vsa svoja čutila. Sprostite se ob vodni masaži v največjem whirlpoolu, pogrejte se v eni izmed savn, mišice pa prenovite s športno-revitalizacijskimi tretmaji.


Hotel Sol Umag leži samo en korak od Jadranskega morja. Rdeča nit pri nedavni osvežitvi notranjih prostorov je bila funkcionalnost, medtem ko je hotel že od nekdaj znan po raznovrstnih in kakovostnih storitvah. Sol Umag nudi zabavne in prostočasne dejavnosti za otroke in odrasle in z najboljšo zabavo poskrbi za popolne počitnice.


Poleg vrhunskih wellness in kongresnih vsebin je za vse ljubitelje kolesarjenja tukaj tudi bike point. Pridite na en korak do Jadrana, naredite korak do popolnih počitnic! Ponovno odkrijte vrhunske storitve, ki jih ponuja ta elegantni umaški hotel! Sprostite se ob aromatičnih tretmajih, uživajte v luksuznem ritualu za dva ali pa se odločite za trajni make-up. Istrian Relax Village nudi personalizirane estetske tretmaje in holistične rituale, ki vas bodo polepšali in pomladili. Na svoji koži boste takoj opazili rezultate dela strokovnjakov- estetov in vrhunskega dermatološkega pristopa, ki temelji na naravnih proizvodih. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.